Такі різні татусі

27.12.2006
Такі різні татусі

      Пі Дідді знову став батьком, причому одразу двічі: 21 грудня його кохана Кім Портер, від якої у музиканта вже є 10-річний син Крістіан (окрім того, татусь зі стажем має 13-річного сина Джастіна від колишньої дружини Міси Хілтон), народила доньок-близнят. Дізнавшись про поповнення у своєму сімействі, щасливий репер у буквальному сенсі перебував на небесах: Шон Комбс (таке справжнє ім'я музиканта) саме летів у літаку зі США до Канади, де зараз знімається у фільмі Raisin In The Sun. Як повідомляє прес-аташе реп-виконавця, його доньки з'явилися на світ з інтервалом у дві хвилини; вони отримали імена на честь бабусь Кім і Шона: старша — Делайла Стар, молодша— Джессі Джеймс. Дівчатка та їхня мама почуваються добре, а про тата й казати нічого.

      А от у іншого зіркового татуся, темношкірого актора Едді Мерфі, батьківські почуття далеко не такі сильні. Комік просто «добив» свою подругу, колишню солістку гурту «Спайс гьорлз» Мелані Бі, вимогою провести ДНК-тест, аби переконатися, що батьком її майбутньої дитини є саме він. І це після такого бурхливого роману, який уже мав було завершитися одруженням! Судячи з усього, Мел просто набридла Едді. Він після розлучення зі своєю дружиною, моделлю Ніколь Мітчелл, як з ланцюга зірвався. Мерфі прожив у міцному шлюбі 12 років, «народив» із Ніколь п'ятьох дітей, а на початку цього року несподівано розлучився. І вже через місяць почав зустрічатися з Мел Бі, познайомив співачку та її семирічну доньку зі своїми дітьми, запевняв, що відтепер не уявляє без Мелані свого життя і все таке. Потім Мел завагітніла, пара вже готувалася до весілля (навіть гостей запросили) й жила однією великою родиною, аж раптом... Едді побачив у газеті фото своєї нареченої під руку з іншим чоловіком — і одразу ж заявив, що Мел чекає дитину зовсім не від нього. Крутнув хвостом — і ось уже планує зустрічати Різдво зі своєю новою подругою, кінопродюсером Трейсі Едмондс.

      Однак Мел Бі — це не та жінка, яка стерпить таке свинське поводження. Розлючена співачка заявила, що найняла адвоката, і після того, як пройде тест на ДНК, обов'язково змусить Едді відповісти за підлість і наклеп.