Алкогольна Тара

23.12.2006
Алкогольна Тара

Тара Елізабет Коннор.

      Цікаво, чому воно так виходить: справді вродливих дівчат в Україні — тьма-тьмуща, а на конкурсах краси чомусь перемагають, м'яко кажучи, не найкращі з них. А от у Сполучених Штатах усе навпаки: на вулиці оку немає на чому зупинитися, а від краси «Міс США» аж дух захоплює... Так, як при погляді на уродженку штату Кентуккі Тару Елізабет Коннор, яка цього року здобула титул найпрекраснішої дівчини США й посіла четверте місце на конкурсі «Міс Всесвіт». Справді дуже вродлива дівчина, недарма ж, попри занизький для американських конкурсів краси зріст (менше 170 см), одягла корону головної красуні Штатів.

      А проте днями ця корона з Тари ледве не злетіла. «Розвінчати» міс Коннор вимагала сувора американська громадськість, і якби не втручання власника конкурсу «Міс США», мільярдера Дональда Трампа, Тара справді могла втратити титул.

      Почалося все з того, що дівчину «засікли» за споживанням алкоголю. І то неодноразово. А в Америці, нагадаємо, «дітям» до 21 року навіть пиво пити заборонено — свого часу правоохоронці й преса не пожаліли навіть доньок президента, які цю заборону порушили. Що вже й казати про «Міс США», яка, наголошують обурені громадські організації, має бути прикладом для всіх дівчат, котрі мріють бути красунями. Звісно, якби Тара глушила пиво чи й щось міцніше вдома, без сторонніх очей, ніхто про її правопорушення й не дізнався. Однак дівчина була вкрай необережною і «заливала за комір» у нью-йоркських барах, причому частенько.

      Завдяки пресі, яка цей скандал широко роздула, ситуація ставала дедалі напруженішою, аж доки Дональд Трамп на прес-конференції закликав дати міс Коннор «другий шанс». «Тара приїхала з маленького містечка в Кентуккі, і Нью-Йорк (туди «міска» переїхала після перемоги на загальнонаціональному конкурсі. — Ред.) просто заморочив їй голову. Таке трапляється з багатьма, і ми маємо поставитися до неї поблажливо», — цитує Трампа телеканал Ен-Бі-Сі. За словами магната, найближчим часом Тара пройде курс реабілітації від алкогольної залежності.

      «Я не можу повірити в те, що ви дали мені другий шанс, — розчулилася білявка. — Ви навіть не уявляєте, як багато це для мене означає — присягаюся, я вас не підведу!».

      До речі, офіційно міс Коннор уже можна пити спиртне: 18 грудня красуні виповнився 21 рік.