Автостоп із сюрпризом

20.12.2006
Автостоп із сюрпризом

Гібсон такій новині мав би здивуватися. (Фото РЕЙТЕР.)

      У багатодітного і зразкового батька сімейства, «оскароносного» режисера, актора і продюсера Мела Гібсона незабаром може з'явитися ще одна донька. Причому позашлюбна. Однак поборники моралі можуть не обурюватися — свою дружину Робін Мур, з якою живе в любові й злагоді вже понад 26 років, Мел не зраджував (принаймні для народження цієї доньки так точно). Адже австралійці Кармел Слоан, яка заявляє, що є рідною донькою Гібсона, вже виповнилося... 29 років.

      Річ у тім, що, як стверджує Кармел, майбутній герой кіноекрана мав із її матір'ю вкрай нетривалі стосунки. Панна Слоан була зачата у 1976 році в Австралії внаслідок палкого сексу на задньому сидінні автомобіля. Про це їй нібито розповіла власна матір, яка в ті часи мандрувала автостопом. Тепер Кармел через суд вимагає провести тест на ДНК, аби Мел Гібсон переконався, що він справді її батько.

      «Мені хотілося б, аби тато визнав, що ми його сім'я», — цитує 29-річну австралійську художницю британська газета News of the World. Кажучи «ми», Кармел має на увазі себе та свого 10-річного сина. Власне, саме після того, як хлопчик дедалі більше став скидатися на свого зіркового дідуся, ймовірна донька Гібсона й вирішила домагатися ДНК-експертизи.

      При цьому жінка запевняє, що грошей від батька їй не потрібно. «Я своїм життям цілком задоволена й багатства не прагну, — стверджує Кармел. — Але мені дуже хочеться зустрітися зі своїм батьком. І я дуже хочу, щоб він познайомився зі своїм онуком».

      Про те, як відреагував на таку перспективу сам Гібсон (у якого, до речі, із сімох законних дітей шестеро — сини, а донька лише одна), наразі не повідомляється.