А чи був «130-кілометровий хлопчик»? Був!

20.12.2006
А чи був «130-кілометровий хлопчик»? Був!

      Новина: київське «Динамо» підписало п'ятирічний контракт із молодим форвардом із Чернігова Андрієм Ярмоленком. У цьому році 17-річний нападник провів вісім матчів у першій лізі за «Десну», в яких забив чотири м'ячі.

      Судячи з усього, це саме той «хлопчик», про якого на недавній прес-конференції головний тренер Анатолій Дем'яненко сказав дослівно так (подаємо мовою оригіналу): «Кстати, мне тут недавно сообщили, что в 130 километрах под Киевом наши селекционеры нашли мальчика, которого специалисты уже сейчас называют вторым Шевченко».

      Ця фраза вже стала крилатою й породила в інтернеті цілу лавину анекдотичних переспівів. Уболівальники «Динамо», які вже не обурюються слабкою грою киян на євроарені, а сміються над нею, обсміяли на всі заставки і «хлопчика», і Шевченка, і селекціонерів разом із клубним керівництвом. До вашої уваги — вибране зі «130-го кілометра».

 

      До речі, мені тут недавно повідомили, що за 150 км під Києвом наші селекціонери знайшли хлопчика, вихованого в стаді баранів. Вражає його націленість на ворота, особливо на нові.

* * *

      Анатоліє Васильовичу! Я тут учора сусідського кота я-а-ак загилив, так він тітці Мотрі у ворота в саму дев'ятку влип. Роберто Карлос відпочиває. Терміново пришліть селекціонерів, а то сусіда обіцяє мені ноги повідривати! Згодний бути Шевченком під будь-яким номером. Тільки швидше приїдьте, а то у скирті ховатися холодно! Адреса: 130 км під Києвом, спитати Хлопчика.

* * *

      До речі, мені тут недавно повідомили, що за 10 км під Києвом наші селекціонери знайшли дівчаток. Вибачайте, я поспішаю. А. Мілевський.

* * *

      До речі, мені тут недавно повідомили, що за 2300 км під Києвом наші селекціонери знайшли Шевченка, якого фахівці тепер можуть назвати тільки другим Мелащенком.

* * *

      А чому всі вирішили, що раз Шевченко — то обов'язково футболіст? Може, хлопчик пише вірші й малює картини?

* * *

      До речі, мені тут недавно повідомили, що за 130 км під Києвом донецькі селекціонери знайшли динамівських колег, які шукають хлопчиків. Р. Ахметов.

* * *

      До речі, мені тут недавно повідомили, що за 130 км під Києвом хлопчик знайшов наших селекціонерів, які заблукали в лісі. Спасибі тобі, хлопчику! І. Суркіс.

* * *

      До речі, мені тут недавно повідомили, що за 130 км під Києвом наші археологи розкопали кості хлопчика, якого фахівці вже зараз називають попереднім Шевченком.

* * *

      Не триндіть — ми перші знайшли його кості! З повагою, «кроти».

* * *

      До речі, мені тут недавно повідомили приємну новину: за 130 км під Кабулом селекціонери «Динамо» знайшли хлопчика, дуже схожого на бен Ладена. Джордж Буш.

* * *

      До речі, за 130 км під Києвом наші селекціонери знайшли хлопчика. Фахівці називають його другим Блохіним. Сам Олег Блохін батьківство поки заперечує.

* * *

      Товаришу капітане, дозвольте доповісти. На 131-му кілометрі шниряють «мерси» селекцінерів «Динамо», оснащені спецсигналами і мигалками. Задовбали! Возять у багажниках на Київ місцевих хлопців, кажуть, що якийсь кастінг!!! Сержант Петренко.

* * *

      До речі, мені тут недавно повідомили, що за 130 км під Києвом у витверезнику наші селекціонери знайшли хлопчика. Фахівці поки точно не з'ясували, це другий Рикун, Алієв чи Мiлевський.

* * *

      Тю, замахали вже, якісь мужики по городах лазять і якогось пацана шукають. Усю капусту витоптали, курей покрали. «Сілікціонєри», їхню мать... Баба Варка, с. Хлопаки, 130 км під Києвом.

* * *

      До речі, мені тут недавно повідомили, що за 30 км під Києвом наші селекціонери знайшли 55-річного хлопчика, якого фахівці вже зараз називають другим Парамоном.

* * *

      До речі, за 130 км під Києвом наші селекціонери знайшли дівчинку, яку фахівці вже зараз називають другою Крістен Пазік!

 

ДОСЬЄ «УМ»

Андрій Ярмоленко

Амплуа — центрфорвард, «під нападаючими»

Українець. Народився 23 жовтня 1989 року.

Зріст — 185 см, вага — 72 кг.

Починав займатися футболом у Києві. У Дитячо-юнацькій лізі виступав за «Локомотив-Онікс» (Київ), на дорослому рівні почав виступати у складі «Десни» (Чернігів).