Джей Ло стане мамою

19.12.2006
Джей Ло стане мамою

Дженніфер Лопес на подружньому ложi.

      Варто комусь із відомих актрис або співачок розписатися з коханим чоловіком, як їх одразу починають «робити вагітними». Журналістів анітрохи не обходить, чи збираються зірки взагалі мати дітей і коли саме, тому будь-який натяк на «цікавий стан» (наприклад, занадто вільну блузочку або небажання споживати алкогольні напої під час якоїсь вечірки) вони одразу зараховують до топ-новин: така-то, мовляв, точно очікує дитину. Не уникла цієї долі й Дженніфер Лопес. Чутки про її вагітність з'являються у пресі відтоді, як поп-діва вийшла заміж за співака Марка Ентоні. І щоразу сердешній Джей Ло доводиться їх спростовувати. Можна собі тільки уявити, як при цьому почувається 36-річна жінка, яка насправді хоче, але, за власним зізнанням, ніяк не може завагітніти.

      Спроб зачати нащадка вони з Марком не полишають. Однак оскільки час невмолимо сплив разом із молодістю, подружжя вирішило: раз нічого не виходить із народженням власного малюка, треба всиновити чужого. Зрештою, лікарі давно відзначають, що зазвичай незабаром після того, як безплідна пара всиновлює дитину, проблема зникає і прийомна мама вагітніє. Яскравий приклад — наша Лілія Подкопаєва, котра виявила, що чекає дитину, після того як всиновила маленького сироту. Можливо, так пощастить і Джей Ло. Тим паче, що вона завжди мріяла про щонайменше двох дітей.

      Дженніфер із Марком хочуть, аби прийомне дитя було схоже на них, тому планують шукати сина або доньку в дитячих будинках Пуерто-Рико, звідки походять їхні батьки. А поки тривають пошуки, Лопес вирішила звернутися до однієї з найкращих американських клінік з лікування безпліддя, яка також відома вдалими прикладами штучного запліднення.