Що в імені тобі моєму?

14.12.2006
Що в імені тобі моєму?

Співачка Мерайя Кері та порнозірка Мері Кері.

      У житті голосистої співачки Мерайї Кері на зміну періоду затишшя прийшла бурхлива життєва діяльність. По-перше, поп-діва внаслідок активного концертування солідно схудла, «здувши» свої звабливі форми вже на 12 кіло. Стукнуло їй, бачте, в голову, що вона затовста — незважаючи на те, що чоловіки від такої пишності фігури в захваті, адже за наявності розкішного бюсту й стегон Кері завжди могла похвалитися тонкою талією, пласким животом і досить стрункими ногами. А тепер, сівши на дієту, Мерайя так захопилася, що чого доброго ще й «вішалкою» стане (харчується 32-річна зірка тільки овочами й фруктами та кашами в обмежених кількостях). Одна надія, що скоро співачці це набридне й на Різдво вона «від'їсться».

      Очевидно, саме дієта, що, як відомо, доброго настрою жінкам не додає, спонукала Мерайю судитися з відомою порноактрисою Мері Кері. Ця вельми популярна у прихильників певного жанру пані взяла свій псевдонім ще у 2002 році. І відтоді кар'єра Мері Кері стрімко пішла вгору: актриса знялася в кількох дуже успішних порнофільмах, активно фотографувала і навіть балотувалася на посаду губернатора Каліфорнії, але програла Арнольдові Шварценеггеру.

      Окрім того, 26-річна порнозірка планує зареєструвати права на торгову марку «Мері Кері» й випускати аудіо- та відеопродукцію. Що, очевидно, ще більше розлютило Мерайю Кері, яка вирішила судитися з Мері за своє ім'я. Співачка сповнена рішучості звернутися до суду, якщо її майже тезка-актриса не поміняє свiй «позивний». Справді, навряд чи прихильники поп-зірки будуть щасливі, випадково придбавши замість її нового DVD жорстке порно з Мері в головній ролі.

      Однак Мері Кук (таким є справжнє прізвище актриси) погроз Мерайї не боїться й обіцяє судитися за свій псевдонім, який стільки часу не викликав у поп-діви жодних претензій.