Розлучення по-американськи

12.12.2006
Розлучення по-американськи

Дженніфер Аністон покинула Вiнса Вона.

      Знайомитися з хлопцем на знімальному майдачнику фільму з промовистою назвою «Розлучення» (у нас він ішов у кінотеатрах як «Розлучення по-американськи») — погодьтеся, не надто добра прикмета. Але саме так  зав'язалися стосунки колишньої дружини Бреда Пітта Дженніфер Аністон і її нового друга Вінса Вона. Точніше, колишнього нового друга. Адже назва фільму, на зйомках якого парочка познайомилася, виявилася-таки пророчою: Дженніфер і Вінс по-справжньому розлучилися. Цю інформацію вже підтвердили журналу «Піпл» прес-секретарі акторів.

      Роман Аністон і Вона тривав більше року. Влітку навіть ходили чутки, що пара має намір одружитися. Вінс начебто вже й обручку прикупив для коханої. До речі, самі закохані постійно приховувала свої близькі стосунки від журналістів і навіть спростовували їх. Сама Дженніфер на шоу в Опри Уїнфрі запевняла: «Ми просто друзі!». Накаркала! Тепер улюблениця багатьох американців знову залишилася одна. Тоді як її колишній — Бред Пітт — чудово почувається поряд з Анджеліною Джоллі й трьома дітьми.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

      У Голлівуді дав пробоїну ще один любовний човен. Зірка «Історії Попелюшки» Хіларі Дафф і музикант із рок-групи Good Charlotte Джоель Медден теж вирішили припинити стосунки. Офіційною причиною стала велика різниця у віці  — 27-річному Джоелю і 19-річний Хіларі виявилося важко знайти спільну мову. Але подейкують, що справжня причина — зовсім інша. Юна Хіларі ніяк не може прийти до тями після того, як її намагався убити 18-річний прихильник із Росії. Закохавшись у виконавицю ролi Попелюшки, він спеціально прибув у США, щоб підкорити серце Хіларі. Схиблений шанувальник не давав проходу зірці, але та наполегливо «відшивала» залицяльника. Вся ця історія остаточно підірвала стосунки Хіларі й Джоеля. Ну навіщо останньому нервова подружка, яка боїться найменшого шурхоту? Коли довкола стільки дівчат...