Єва знайшла свого Адама

06.12.2006
Єва знайшла свого Адама

Голубки нарешті поберуться.

      Що не кажіть, а всі жінки однакові. Спочатку розказують усім, що й не думають про «заміжки» і справ багато інших мають, як тільки ж покличуть їх на весільний рушничок — так і летять стрімголов. Зірка серіалу «Відчайдушні домогосподарки» Єва Лонгорія, виявляється, — теж звичайна жінка. Ще кілька місяців тому розповідала журналістам, що заміж за свого бойфренда не збирається. А коли треба, то дитину без вагань народить йому і поза шлюбом. І ось вам новина — 31-річна кінозірка виходить заміж за 24-річного баскетболіста Тоні Паркера.

      Стосунки в них складалися непросто: не так давно з’явилася інформація, що пара розбіглася через напружені робочі графіки. Але дворічні стосунки таки дійшли до фінального освідчення.  За словами офіційного представника кінодіви Лізи Андерсон, Єва і Тоні нарешті оголошують про свої заручини. Спортсмен зробив пропозицію руки й серця акторці після чергової перемоги у баскетбольному турнірі (а якби програв, то не чути б Єві маршу Мендельсона?) і окрилений полетів у Лос-Анджелес, до коханої. Побратися парочка планує у Парижі — рідному для Тоні місті —  наступного року. Єва вже знає, що на гучному весіллі буде багато гостей.

      До речі, цей шлюб для акторки вже не перший. Упродовж двох років Єва була дружиною серіального актора Тейлера Кристофера (Паркер же, до речі, піде до вівтаря вперше). Кажуть, кралечка, котра цьогоріч потрапила до списку сотні найсексуальніших жінок у світі, який склав журнал «FHM», дуже переживала розрив із колишнім чоловіком. «Тоді я була молодою і нічого не розуміла в житті, — згадує Єва, яка «сходила» заміж зовсiм не підлітком — у 27 років. — Мені тоді хотілося романтики»...

Домініка ПЕДРЕНКО.