Третій — не останній?

28.11.2006
Третій — не останній?

Через постійні вагітності Хайді Клум ніколи бути такою топ-моделлю.

      Бог любить трійцю — згадала топ-модель Хайді Клум і, не відкладаючи справу в довгу шухляду, народила третю дитину. Минулої середи в Лос-Анджелесі на світ з'явився здоровий хлопчик вагою 3,9 кг, якому добрі батьки дали «простеньке» ім'я Джоан Рілей Фіодор Тайво Самуель.

         Це вже треті пологи прекрасної німкені за останні три роки, тож магії цифр вона дотримується майже точно. Для повної відповідності треба було б іще втретє поміняти чоловіка, який «допомагає» Хайді покращувати демографічну ситуацію, однак це вже — «не дочекаєтесь»: свого коханого, британського співака Сіла, манекенниця не проміняє  ні на кого іншого. Та й діти, дворічна Лені й однорічний  Генрі Гуентер Адемола Дашту, його дуже люблять, і, незважаючи на те, що донька Клум народжена від боса «Формули-1» Флавіо Бріаторе, навряд чи в них може бути кращий батько, ніж Сіл. Співак, чиє справжнє ім'я, до речі, достойне його синів (Сіл Генрі Олюсган Олюмід Адеола Самуель), дітей просто обожнює — як своїх власних, до яких він, звісно, зараховує й Лені, так і всіх інших.

      Саме щасливий татусь першим повідомив світові новину про появу на світ іще одного нащадка, написавши на інтернет-сайті Клум: «Тепер у наших дітей є брат, у наших батьків — онук, у нас із дружиною — син, а у всієї нашої родини — благословення. Хлопець здоровий, красивий і виглядає, як копія своєї мами».

      Нагадаємо, що 33-річна Хайді та 43-річний Сіл одружилися у травні минулого року, а познайомилися у 2004-му, коли моделька була вже вагітна Лені. І Хайді, і, тим паче, Сіл наголошують на тому, що хочуть мати ще багато дітей. Чоловік навіть каже, що найгарнішою свою дружину вважає тоді, коли вона вагітна.