Брітні знову стане Спірз

10.11.2006
Брітні знову стане Спірз

Брiтнi й Кевiн: тепер мiж ними «непереборнi суперечностi». (РЕЙТЕР.)

     Дивні люди ці знаменитості. Уже не вперше зіркові чоловік і дружина категорично заперечують повідомлення преси про те, що в них на горизонті - розлучення, активно запевняють усіх у своєму взаємному коханні «до гроба» й таке інше, а щойно плітки вщухнуть - бац! - i справді розлучаються. Цього разу такий «спектакль» розіграли Брітні Спірз та Кевін Федерлайн.

      Іще недавно - минулого літа - Спірз подала в суд на британське видання National Enquirer, яке у червні надрукувало два матеріали під заголовками «Шлюб Брітні розпався» і «Брітні та Кевін: а тепер про їхнє розлучення». Служителі Феміди стали на бік обуреної поп-зірки, й журналові довелося опублікувати офіційне вибачення перед співачкою та її чоловіком за «розповсюдження неправдивої інформації». Подружжя Федерлайнів укотре завірило всіх у тому, що все у них гаразд і про розлучення не може бути й мови, і публіка нарешті повірила.

      І що ви думаєте? Виявляється, Брітні таки подала документи на розрив шлюбу! Незважаючи на те, що у вересні в них народився другий син, чиє ім'я парочка також розсекретила тільки недавно - Джейден Джеймс. Як повідомляє Бі-Бі-Сі, у позовній заяві про розлучення Спірз вказала як причину «непереборні суперечності й відмінності у поглядах». Бріт хоче, аби після розлучення діти жили з нею, а батько мав право будь-коли їх відвідувати. Спільного майна у подружжя немає - себто при одруженні пара підписала шлюбний контракт і судитися за будинки-рахунки не буде.

      Між іншим, для Спірз це розлучення буде вже другим - ще до одруження з Федерлайном вона «по-п'яні» вискочила в Лас-Вегасі заміж за свого колишнього однокласника Джесона Александера, однак уже через добу протверезіла й розлучилася.

      Нагадаємо, з Кевіном Брітні одружилася у вересні 2004 року. Через рік у них народився первісток, Шон Престон, а ще через рік - Джейден. Заради шлюбу з тодішньою поп-принцесою танцівник і репер-невдаха Федерлайн покинув свою дівчину Шер Джексон, яка на той час була вдруге від нього вагітна.

      До речі, недавно Кевін обіцяв видати автобіографію й розповісти в ній, як змінила місіс Федерлайн (яка, очевидно, незабаром знову стане міс Спірз) його життя і його самого. В інтерв'ю чоловік розповідав, що щасливий мати таку чудову сім'ю й багато дітей, а ще хвалив дружину за любов і взаєморозуміння.