ХРОНІКА

10.11.2006

Баскетбол

      «Хімік» із Південного не зумів слідом за «Азовмашем» і «Києвом» успішно стартувати в Єврокубку ФІБА. Команда Звездана Мітровича упустила перемогу на останніх секундах домашнього поєдинку проти бельгійського «Спіру» з міста Шарлеруа - 79:81 (23:27, 25:24, 13:16, 18:14; Келлі (20) - Біггз (23)). В іншому матчі групи В російське «Динамо» (Московська область) переграло у Ризі латвійський клуб «Баронз» - 76:54.

Хокей

      У вчорашньому матчі чемпіонату НХЛ «Тампа-Бей» Руслана Федотенка в овертаймі здолала в Піттсбургу місцевих «Пінгвінів» - 4:3. Господарям не допоміг навіть хет-трик шведа Нільса Екмана, оформлений упродовж чотирьох хвилин, який вивів господарів уперед. Флоридці зуміли відновити рівновагу, а вирішальну шайбу закинув Венсан Лекавальє. Федотенко за 21 хвилину на майданчику зробив аж шість кидків по воротах суперника (найбільше серед гравців обох команд), одного разу вилучався й напрацював на коефіцієнт корисності «-1».

Шахи

      У третьому турі супертурніру ХХ категорії в Москві українець Руслан Пономарьов білими фігурами виграв у росіянина Олександра Морозевича. Маючи 2,5 очка в активі, Руслан став одноосібним лідером серед десяти гросмейстерів. По два пункти у росіянина Свідлера та ізраїльтянина Гельфанда.

Вибори

      Єдиним кандидатом на посаду президента НОК України є чинний голова цієї організації Сергій Бубка. Тож немає сумнівів, що видатний у минулому легкоатлет продовжить свої повноваження після перевиборів 23 листопада.