Знову буде секс, знову буде місто!

09.11.2006
Знову буде секс, знову буде місто!

Зiрки «Сексу й мiста» знову разом.

      Шанувальниці, жіночого телесеріалу «Секс і місто» можуть бути задоволені: незабаром їхні улюблениці, четвірка веселих і дотепних мешканок Нью-Йорка, знову повернуться на екран. І цього разу не на блакитний, а на широкий - усі четверо актрис знімуться в повноформатній кіноверсії знаменитого «мила».

      Як повідомляє журнал US OK!, Сара Джессіка Паркер (у серіалі - Керрі Бредшоу), Крістін Девіс (Шарлотта), Кім Кетролл (Саманта) й Синтія Ніксон (Міранда) цього разу радо погодилися на пропозицію знову зібратися вчотирьох і поперемивати чоловікам кісточки. У скороченій версії сюжет, очевидно, багато втратить, але ж усе одно цікаво, що з цього вийде.

      Нагадаємо, що два роки тому, після виходу останньої серії «Сексу й міста» на телебачення, актрисам уже пропонували продовжити співпрацю в «справжньому» фільмі, але тоді не склалося - очевидно, за кілька років зйомок подружки так одна одній набридли, що безперервно сварилися і скандалили. Найбільша сварка спалахнула між Паркер та Кім Кетролл. Річ у тім, що Сара прагнула на деякий час полишити кар'єру й більше часу проводити з сім'єю, «підставляючи» таким чином колег, - адже момент був «гарячий», популярність актрис шаленою, а гонорари, які їм пропонували, відповідно, захмарними. От серіальна Саманта й не могла простити партнерці, що через неї втратить такий солідний куш. Однак потім пристрасті вщухли, обидві дами «перегоріли» і помирилися, стиснувши одна одну в обіймах. Так що чекаємо прем'єри «Сексу й міста» в кінотеатрах. Хоча наразi до зйомок далеко - проект перебуває лише на етапі підготовчих робіт.