Світська левиця товщає з лікарями

09.11.2006
Світська левиця товщає з лікарями

      Відома в Америці світська левиця Ніколь, донька співака Лайонела Річі, була змушена звернутися до лікарів. У 25-річної кралечки серйозна проблема: вона страшенно... схудла. І тепер без допомоги медиків не може поправитися.

      Хоча поправлятися Ніколь Річі таки дійсно треба. У гонитві за стрункою фігурою й без того худа дівчина перетворилася на обтягнутий шкірою скелет. В американських таблоїдах проблему її фігури обговорюють уже давно, однак сама Ніколь, як і більшість схильних до надмірного схуднення дівчат, спершу не помічала, на що стала схожа. А тепер, очевидно, помітила...

      Не виключено, що не без допомоги своєї колишньої подруги Періс Хілтон. Десь із півтора року тому дівчата посварилися не на життя, а на смерть (про те, що саме стало причиною їхньої сварки, обидві мовчать, як риби). І як тільки за цей час одна одну не обзивали. Періс, зокрема, часто відгукувалась про Ніколь як про «товстунку», знаючи, що та не без комплексів щодо своєї фігури. До речі, комплекси теж Періс і породила, хоча й мимоволі: ще коли світські левиці дружили, Ніколь заздрила, що Перiс Хiлтон від природи схожа на суху тараню, може їсти й пити скільки їй заманеться, а на талії при цьому не відкладається жодного зайвого міліметра.

      Словом, на тлі всього цього Ніколь вирішила сісти на дієту, активно займаючись спортом. А коли десь у жовтні Періс із нею несподівано помирилася, то щиро зізналась, що ніяка Річі не товстунка, а навпаки, стала геть як... глиста. Безпосередність Періс змусила Ніколь подивитися на себе іншими очима, й те, що вона побачила у дзеркалі, їй анітрохи не сподобалося. До того ж її неабияк перелякало, що кінокомпанія 20th Century Fox відклала зйомки нових серій популярного реаліті-шоу «Просте життя», де Ніколь знімається разом із Періс, аргументувавши це тим, що таку худючу страхолюдину на екран краще не випускати.

      Тепер дівчину будуть лікувати: для неї розроблять спеціальну дієту, аби набрала нормальну вагу, колотимуть ін'єкції поживних речовин та вітамінів тощо.