Хай завжди буде Шрек!

04.11.2006
Хай завжди буде Шрек!

      Шанувальники анімаційних блокбастерів про пригоди доброго і дотепного зеленого велетня Шрека не можуть дочекатися 18 травня наступного року, коли у прокат вийде третя серія улюбленого фільму, а студія «Дрім воркс анімейшен» уже офіційно оголосила про те, що починає роботу над наступним, четвертим «Шреком». Як повідомляє сайт Сomingsoon.net, прем'єра цього фільму запланована аж на 2010 рік. Окрім того, керівництво студії, з огляду на популярність персонажа, вирішила випустити в прокат окремий анімаційний фільм про пригоди Кота в чоботях, роль якого у «Шреку-2» озвучував іспанський мачо Антоніо Бандерас (раніше цей мультик планувалося випустити тільки на DVD).

      Нагадаємо, за сюжетом третьої серії численні казкові персонажі, які постійно тусуються навколо Шрека, разом із прекрасною принцесою Фіоною змагатимуться із підступним принцем Чарівним та його прибічниками, які захопили владу в Дуже-дуже далекому королівстві, а Шрек у компанії Віслючка, Кота й нових друзів Ланселота і Мерліна намагатиметься переконати Арті, що він повинен зійти на престол і стати королем Артуром.

      Що ж до «Шрека-4», то, як натякають представники студії «Дрім воркс», у цій стрічці розповідатиметься про те, як Шрек опинився на болоті й чому він живе саме там.