Лео любить Бар і вчить іврит

04.11.2006
Лео любить Бар і вчить іврит

Модель Бар Рефаелi — вибiр Дi Капрiо.

      А в Леонардо Ді Капріо, схоже, з тією Бар Рефаелі все серйозно. Останнім часом Лео всюди з'являється тільки разом зі своєю новою пасією — нещодавно вони разом відпочивали на грецьких островах, потім актор супроводжував кохану на Паризький тиждень моди, де Бар була задіяна в багатьох показах, а тепер ось уже прекрасна ізраїльтянка ні на крок не відходить від бойфренда під час презентацій його нового фільму «Відступники» в різних містах і країнах. Завдяки роману з Ді Капріо ізраїльська манекенниця сповна відчула, що таке всесвітня слава: папараці їй просто проходу не дають. А голлівудський красунчик завдяки новому коханню остаточно залікував своє поранене любов'ю до примхливої бразильської модельки Жизель Бюндхен серце і має щодо Рефаелі цілком серйозні наміри. Тільки подумайте: американець італійсько-німецького походження активно штудіює іврит!

      Щоправда, у розмові з кореспондентом ізраїльського видання «Єдіот Ахронот» Лео зізнався, що поки вивчив лише кілька фраз і, на його превеликий жаль, іще не може повноцінно спілкуватися з Бар її рідною мовою. Але все ще попереду. До того ж, за словами кінозірки, найближчим часом він планує відвідати Ізраїль, тож буде добра нагода попрактикуватися.

      «Я ще точно не знаю, коли саме це станеться, але я обов'язково туди поїду», — обіцяє парубок. Утім тут усе залежить від жінки — швидше за все, Лео поїде до Ізраїлю, щойно Бар завершить зніматися у фотосесії на острові Ямайка і зможе скласти йому компанію. Найімовірніше, трапиться це десь у грудні. Єдине, що дещо псує акторові настрій, — це передчуття вимушеної «облоги» папараці. Річ у тім, що Ді Капріо мріє побачити святі місця, зокрема Єрусалим і Назарет, тож дуже не хотів би, аби йому там надокучали чужі очі.

      Звісно, Бар та її єврейської сім'ї, з якою Лео вже встиг познайомитися (у Греції вони відпочивали всім кагалом), це не стосується — Землею обітованою компанія мандруватиме разом.