Від Супермена не втечеш

01.11.2006
Від Супермена не втечеш

Брендон Рут у ролі Супермена.

      Схоже, Супермен повернеться знову. Навіть незважаючи на те, що сіквел знаменитого фільму 1970-х років із Крістофером Рівом у головній ролі в прокаті фактично провалився — глядачі виходили з перегляду відверто незадоволеними, а у фінансовому сенсі стрічка режисера Брайана Сінгера ледве змогла відбити затрачені на неї кошти, майже 280 мільйонів доларів. В американському прокаті стрічка зі скрипом нашкребла 200 мільйонів, а у світі її популярність була значно меншою. Тепер студія-виробник сподівається, що фільм вдасться окупити завдяки продажу на ліцензійних відео- та DVD-носіях.

      Однак, попри все, кінокомпанія «Уорнер бразерз пікчерз» наважилася укласти з Брайаном Сінгером контракт на зйомки ще однієї «серії» пригод знаменитого супергероя. Сінгера така довіра дуже розчулила, і він пообіцяв, що друга частина «Повернення Супермена» відзначатиметься значно активнішою дією, ніж перша.

      За неофіційною інформацією, яку повідомляє журнал Variety, бюджет нового фільму буде дещо скромнішим: близько 200 мільйонів. У головній ролі, звісно ж, знову Брендон Рут — до нього як хай до блідої, але копії Крістофера Ріва, претензій немає. Чи залишаться у  фільмі інші актори, наразі невідомо, але, швидше за все, без Кейт Босуорт (у ролі Лойс Лейн) і тим паче Кевіна Спейсі як головного негідника, відчайдушним кіношникам не обійтися.