Веселкові діти

31.10.2006
Веселкові діти

Джолі й Пітт люблять дітей, майже як дідусь Ленін.

      Зіркова парочка Анджеліна Джолі і Бред Пітт (скорочено — «Бренджеліна»), як і обіцяла, збирається всиновити ще одного (поки що) малюка. Власне, загалом закохані планують мати не менше 11 дітей. Нагадаємо, Бред, називаючи цю цифру, жартував, що мріє про сімейну футбольну команду. Наразі нащадків у Джолі з Піттом троє: «біологічна» донечка Шило Нувель та прийомні Захара з Ефіопії й Меддокс із Камбоджі. Поповнити цю компанію вони планують дитиною з Індії. Саме в цьому полягає свіжа новина від «Бренджеліни».

      Єдине, про що ще сперечаються молоді батьки, — це кого саме всиновлювати: хлопчика чи дівчинку. Тато традиційно хоче сина, а мама не проти дочки. Хоча яка, здавалося б, різниця, якщо попереду на них усе одно чекає ще щонайменше семеро малих?

      До речі, за словами багатодітної мами-актриси, вона хоче створити сім'ю, яка була б «як веселка». «Я хочу, щоб усі наші діти були вихідцями з різних країн, різних релігій і різних культур», — пояснює Джолі.

      Якщо щодо статі майбутнього дитяти батьки ще вагаються, то ім'я вже придумали — на думку Бреда й Енджі, воно підійде і хлопчикові, й дівчинці. За інформацією американського видання  «Глоб», назвуть його чи її... Індія. Кінозірки вже навіть підібрали притулок, з якого візьмуть малюка: це «Пріва Даршині», де «Бренджеліна» побувала ще у вересні.