Суд у квадраті

28.10.2006
Суд у квадраті

Хізер Міллз.

      «УМ» уже писала про найгучніше розлучення року — розрив колишнього «бітла»  Пола Маккартні зі скандальною моделлю Хізер Міллз. Звісно, розділити 1,5 мільярда доларів, зароблені славетним музикантом, можна лише через суд. Суд цей обіцяє бути довгим, виснажливим, але вже на початку він... спричинив інший судовий процес. Його ініціатором стала та сама Хізер Міллз. Щоправда, цього разу скандалістка висловлює претензії не до колишнього благовірного, з яким прожила у шлюбі чотири роки, а до журналістів.

      Згідно з оголошенням юридичної компанії «Мішкон де Рея», що представляє інтереси Хізер, їхня клієнтка подає позови проти газет «Лондон івнінг стандард», «Дейлі мейл» і «Сан». Міллз обвинувачує їх у поширенні «брехливих публікацій, які ганьблять честь і гідність». Причому йдеться саме про ті статті, що стосуються шлюборозлучного процесу Хізер і Пола.

      Останнім часом про Хізер Міллз стало відомо дійсно багато чого нехорошого. І те, що у молодості вона була порномоделлю й «дівчинкою за викликом», — не єдиний компромат. Але, як видно, жінка вирішила відповідати ударом на удар. Тому, щоб посилити вину газетярів, Хізер обвинувачує ЗМІ не лише в паплюженні її «чесного імені», а й у «настирливому та небезпечному втручанні у її приватне життя». Зокрема, йдеться про те, ніби фотографи, котрі працюють на замовлення згаданих газет, «неодноразово переслідували автомобіль Хізер, створюючи реальну загрозу життю як самої місіс Маккартні, так і її малолітньої дочки».

      Адвокати додають, що перелік видань, які незаслужено наїжджали на Міллз-Маккартні, не вичерпується трьома ЗМІ, але Хізер «не має часу й сил судитися з кожною газетою».