Пантера знову випустила кігті

28.10.2006
Пантера знову випустила кігті

      Супермодель Наомі Кемпбелл знову потрапила до поліцейського відділку. Щиро кажучи, з огляду на вибуховий характер швидкої на розправу красуні ця новина сприймається вже як даність, а не сенсація. Тим паче що Чорну перлину подіуму (або іноді ще кажуть «Пантеру» — здається, це їй більше підходить) знову звинувачують у нападі на людину. Цього разу Наомі вчинила насильство не над своєю покоївкою, асистенткою чи якоюсь іншою прислугою: її черговою жертвою стала лікар-нарколог.

      36-річну топ-модель затримали в її будинку у Вестмінстері після того, як до поліції надійшла скарга від постраждалої. Як повідомляє британська газета «Сан», у бідолашної роздряпане все обличчя. За інформацією видання, лікарка нібито постачала Наомі наркотики, але виникли якісь проблеми, і вони з манекенницею посварилися. Втім, за повідомленнями з інших джерел, насправді жінка, навпаки, допомагала Кемпбелл позбавитися наркотичної залежності.

      Так чи інакше, у поліції знаменитість довго не затримувалася — її швидко відпустили під заставу. Однак від покарання — щонайменше штрафом — Наомі не відкрутиться: у жовтні їй належить з'явитися до суду, який і визначить подальшу долю манекенниці.