Весілля зачекає

27.10.2006
Весілля зачекає

Елізабет Герлі.

      Здається, ні про що в житті так не мріяла британська кінозірка Елізабет Герлі, як про весілля зі своїм нинішнім «бойфрендом», індійським мільярдером Аруном Найяром. Парочка зустрічається вже кілька років, однак офіційному узаконенню стосунків постійно щось заважало: спершу індієць ніяк не міг розлучитися зі своєю попередньою дружиною, італійкою Валентиною, потім ніби розлучився, але запевняв, що новий шлюб завадить йому вигідно розподілити майно й належні їм із Валентиною акції, потім з'явилися ще якісь приводи... Словом, навіть дурневі було ясно, що Найяр просто не має особливого бажання одружуватися з Ліз, тому ладен вигадати ще й не таке.

      Проте одна з найперших красунь Великої Британії не здавалася. Герлі так довго й часто вмовляла Аруна взяти з нею шлюб, що багатій зрештою не витримав. Але, навіть погодившись, примудрився розтягти цей процес іще на рік-другий: спершу знайомив наречену з батьками, потім — із культурою рідної нації. Зрештою Ліз довелося заявити, що вона дуже хоче мати від Найяра дитину (один син від попереднього зв'язку — Деміен Чарльз — у неї вже є). Мільярдер злякався, що 41-річна подруга завагітніє і поставить його перед фактом, тож одразу погодився навіть призначити точну дату весільної церемонії. Пресі її, щоправда, не повідомили, але британські журналісти вирішили, що урочиста подія відбудеться ще до кінця цього року.

      Далебі! Весілля довелося відкласти, причому з ініціативи самої Ліз. Виявляється, щойно наречена почала планувати шлюбну церемонію, одразу уклала контракт із журналом «ОК!» на ексклюзивне право надрукувати фото з цієї події. За таке задоволення видання заплатило 4 мільйони доларів. І нібито все було добре, але Герлі вирішила, що її не влаштовує робота юристів, які укладали контракт із «ОК!». У результаті актриса кілька днів тому вирішила звільнити всіх без винятку правників і самотужки укладати угоду з організаторами, фотографами й навіть гостями весілля. А дехто з останніх, як з'ясувалося, на заплановану дату приїхати не може. Тож за сукупністю двох обставин довелося Ліз перенести омріяну подію на кращі часи. Можливо, на початок наступного року.

      Адже амбітній актрисі хочеться, аби її весілля (до речі, офіційно одруженою Герлі ніколи не була, хоч і прожила під одним дахом із Х'ю Грантом понад 13 років) було найпомітнішою подією світського життя. А отже, підготуватися треба на всі сто.