Колекціонуємо підгузки

26.10.2006
Колекціонуємо підгузки

Памела Андерсон.

      Бог любить трійцю. Памела Андерсон, очевидно, теж. Пригадайте лишень, як вона тричі виходила заміж за одного і того ж чоловіка — музиканта Томмі Лі. І тричі з ним розлучалася. Зі своїм новим чоловіком, теж музикантом, Кідом Роком, сподіватимемось, «рятувальниця Малібу» таких експериментів не проводитиме. А от дитину — третю — дуже хоче мати.

      Двоє старших синів кінозірки вже зовсім дорослі. Тож Пам у новому шлюбі страшенно хоче завести ще одну «ляльку». Тим більше що і чоловік зовсім не проти. Перешкода ж у подружжя поки що одна — вік майбутньої матері. У 39 років завагітніти і виносити дитину не так уже й просто.

      Але приклад відомих зоряних мам надихає Андерсон. Скажімо, Мадонна народила другого сина у 42 роки, у стільки ж стала матір'ю (вперше!) Кім Бесінджер, а югославська актриса Міра Фурлан пізнала радість материнства у 43 роки. Друзі молодят розповідають, що подружжя не шкодує часу і сил, щоб обзавестися потомством. «Вони дуже стараються», — каже знайомий Андерсон i Рока.

      А ще одна відома пара — Кейт Мосс і її друг Піт Догерті, якi недавно оголосили про намір побратися, — вже «настаралися». Про це, як зазначає видання «Сандей Мiррор», повідомив дядько музиканта Філ Мічелс. Новину про вагітність своєї майбутньої дружини йому по секрету «здав» сам Піт. Власне, пара офіційно планувала розповісти про своє цікаве становище вже у цьому місяці. Але дядечко не витримав і роздзвонив хорошу новину сам. В обох знаменитостей уже є діти: у Кейт Мосс — 4-річна донечка, а в Піта Догерті — 3-річний син.