Новий вигляд від зірки

20.10.2006
Новий вигляд від зірки

Келлі Брук із модельками, вбраними у білизну її дизайну, бiля Ейфелевої вежi в Парижi. (РЕЙТЕР.)

      До компанії зірок, які додатковим засобом заробітку обрали випуск «іменної» лінії жіночої білизни, приєдналася й британська актриса та модель Келлі Брук. У той час як популярність «конкуруючого» бренду «Лав. Кайлі», який належить австралійській поп-діві Кайлі Міноуг, зійшла фактично нанівець, то ліфчики-трусики-панчохи від Брук модні жінки замовляють ще до того, як ця продукція надійде у крамниці. Очевидно, тут відіграє свою роль фактор новизни, хоча, якщо чесно, колекція у Брук справді дуже гарна. Особливо вона припаде до вподоби повногрудим жінкам: для них дизайнерка розробила справді розкішні моделі. Ще б пак, адже 26-річна Келлі й сама на розміри бюсту не скаржиться - у актриси класична жіноча фігура з тонкою талією й привабливими округлостями над і під нею.

      Презентувавши свою першу колекцію, Келлі висловила сподівання, що до Різдва на полицях магазинів від неї вже нічого не залишиться. Адже що може бути кращим подарунком для жінки (і, водночас, її чоловіка), ніж комплект прекрасної й звабливої білизни?

      До слова, раніше знаменитість уже випустила лінію купальників «Келлі Брук» спільно з маркою «Нью лук» («Новий вигляд»), які й справді користувалися неабиякою популярністю. За словами Брук, саме цей шалений успіх і надихнув її на подальші дизайнерські починання, а «Нью лук» - на продовження контракту з зіркою. «Створення колекції нижньої білизни було не лише природним продовженням спроби з купальниками, а й втіленням моєї давньої мрії - створити розкішну, сексуальну білизну, яка з кожної жінки може зробити королеву і при цьому за ціною доступна навіть скромній учительці», - зізналася журналістам Келлі.