Шлюбний сезон на «фабриці мрій»

19.10.2006
Шлюбний сезон на «фабриці мрій»

Мел Бi й Еддi Мерфi.

      Скидається на те, що у листопаді на Голлівуд очікує ціла злива зіркових весіль.

      По-перше, нарешті призначили дату свого довгоочікуваного одруження Том Круз із Каті Холмс. Як повідомляє італійська газета «Корр'єре делла Сера», ця пара планує стати на весільний рушник 23 листопада в містечку Лальйо на озері Комо, яке чомусь так полюбилося голлівудським знаменитостям.

      Щоправда, італійці вже «ділять на два» оголошення про зіркові весілля на узбережжі Комо. Адже свого часу їх підманули Анджеліна Джолі та Бред Пітт: майже цілу весну численні папараці просиділи «в кущах» неподалік тутешньої вілли Джорджа Клуні, де нібито мало відбутися вінчання Бреда й Енджі, а урочистої події так і не дочекалися. Тож усе може статися, і Крузи, можливо, теж іще передумають: вирішать одружуватися десь-інде, бо пов'язати свої долі офіційним шлюбом вони нібито наважилися вже остаточно. Принаймні Каті, яку журналісти «засікли» на тижні моди у Парижі, зізналася, що приїхала підібрати весільну сукню.

* * *

      Розмірковує над фасоном і стилем весільного вбрання й колишня «страшненька спайс» Мелані Бі. Як уже розповідала «УМ», співачка, яка після розпаду гурту «Спайс гьорлз» виступає із сольним проектом, зустрічається з відомим американським актором Едді Мерфі. Очевидно, закохані вирішили, що півроку для перевірки почуттів достатньо, тому наступного місяця планують одружитися. Як пише газета «Дейлі мейл», церемонія проходитиме в одному з готелів Лос-Анджелеса. Запрошені лише найближчі друзі, а також діти наречених від попередніх шлюбів: п'ятеро нащадків Едді (16-річна Бріа, 12-річна Шайне Одра, 6-річна Зола Іві, 4-річна Белла Захра та 13-річний Майлз Мітчелл) і донька Мелані, 7-річна Фенікс Чі.

* * *

      Ну і, нарешті, не виключено, що незабаром знову одягне на палець обручку легендарна кінозірка Елізабет Тейлор. Принаймні у голлівудській тусовці тільки про те й розмов, що невгамовна 74-річна Ліз знову зібралася заміж. Її восьмим чоловіком (при тому, що актриса двічі виходила заміж за свого партнера по фільму «Клеопатра» Річарда Бартона) стане художник-портретист Фіруз Зейді. Уже традиційно для Тейлор, її обранець на 17 років молодший.

      За словами Елізабет, після її розлучення з водієм вантажівки Ларрі Фонтенськи, Фіруз її дуже підтримував. А коли в актриси були проблеми з серцем і загострення артриту, не відходив від її ліжка й доглядав за нею, як нянька. Відтоді Тейлор ледве не в кожному інтерв'ю каже, що все життя чекала на такого чоловіка.