Живіт і ноги - все прекрасне!

18.10.2006
Живіт і ноги - все прекрасне!

Стейсi Фергюссон та її ноги.

      Талановита і красива - це про Ферджі (вона ж Стейсі Фергюссон, вона ж вокалістка надпопулярного хіп-хоп-гурту Black Eyed Peas). Кілька тижнів тому обожнювана мільйонами виконавиця випустила ще й сольний альбом, який користується шаленою популярністю, а її дебютний сингл London Bridge навіть очолив чарт журналу «Бiллборд».

      Таланту їй не позичати, однак публіка любить Ферджі не лише за це. Адже невеличка на зріст білявка ще й дуже гарненька, можна сказати, красуня. До речі, сама Стейсі вважає найсексуальнішою частиною свого тіла живіт, хоча шанувальники вважають, що дарма вона так образила всі інші, не менш звабливі частини. От хоча б ноги. Поки Ферджі милувалася власним животом, її нижні кінцівки назвали найкрасивішими ногами у шоу-бізнесі. Саме такими виявилися результати опитування, проведеного серед численної аудиторії популярним  британським телеканалом Sky. Солістка Black Eyed Peas упевнено очолила перелік із 52 власниць звабливих ніжок, у якому раніше протягом тривалого часу лідирувала «бабуся» рок-н-ролу Тіна Тернер.

      Те, що Ферджі перемогла, не дивно. А от друга позиція Крістіни Агілери, яка дуже рівними ногами похвалитися не може, дещо здивувала. Струнконога топ-модель Петра Нємцова опинилася лише на третьому місці. Також до першої п'ятірки потрапили колишня «спайс гьорл» Емма Бантон та чорна перлина подіуму Наомі Кемпбелл.