«Модний диявол» заскочить у «ящик»

17.10.2006
«Модний диявол» заскочить у «ящик»

Меріл - Міранда у фільмі «Диявол носить Prada».

      Після того як критики розсипалися в компліментах «візуалізованій моді» у фільмі «Диявол носить Prada», не зробити з цієї історії тривалий телесеріал було б у комерційному сенсі щонайменше нерозумно. Це зрозуміли і кіношники, й телевізійники, тож можна сподіватися, що через кілька місяців, максимум - рік, глядачі всього світу прикиплять до блакитних екранів, спостерігаючи за стражданнями нещасних секретарок стервозної редакторки модного журналу.

              Адже кінокомпанія 20th Century Fox, яка виступила виробником кіношної версії «Диявола...», продала права на телевізійну версію фільму своїй «посестрі» - компанії Fox TV Studios.

           Як запевнила всіх зацікавлених голова правління телевізійного «Фокса» Енджела Шапіро-Метс, у серіалі буде використано графічні елементи з фільму, однак банальною «розтягнутою копією» повнометражної версії телевізійний варіант у жодному разі не стане. Сценаристом та продюсером серіалу виступить Робін Скіфф. Хто саме зніматиметься в головних ролях і скільки серій буде в «модній» «мильній опері», наразі не знають навіть її ідейні натхненники.