Ах, мій милий Августине!

17.10.2006
Ах, мій милий Августине!

Лінда - супермодель 1990-х - стала мамою на п’ятому десятку років.

      Іще одна з першого ешелону найзірковіших топ-моделей нарешті пізнала щастя материнства: минулої середи довгонога канадка Лінда Євангеліста в одній з найкращих клінік Нью-Йорка народила первістка. Як повідомляє сайт People.com, і малюк, якого назвали Августином Джеймсом, і його 41-річна мама почуваються дуже добре.

      Сама Лінда ще тоді, коли журналісти вперше вгледіли її з «відверто вагітним» животиком, радісно зізнавалася, що дуже мріяла про цю дитину. І у відповідь на традиційні у випадках вагітності зірок каверзні запитання запевняла, що анітрохи не боїться зіпсувати свою струнку модельну фігуру. «Я переконана, що швидко прийду в форму - принаймні зроблю все від мене залежне, аби після пологів виглядати не гірше, ніж до. Хоча не думаю, що для цього мені доведеться робити щось надзвичайне, адже я постійно займаюся йогою й аеробікою, тому тіло в мене треноване», - казала супермодель.

      Зрештою, які можуть бути розмови про фігуру, коли нарешті здійснюється така давня мрія? Тим паче що для Лінди це вже не перша спроба - у 1999 році вона завагітніла від свого тодішнього бойфренда, голкіпера збірної Франції Фаб'єна Бартеза. І пережила надзвичайний стрес, коли на шостому місяці вагітності дитина передчасно народилася мертвою... Після цього стосунки Євангелісти з футболiстом потроху зійшли нанівець, і пара розійшлася.

      До того канадська красуня протягом чотирьох років, з 1994-го по 1998-й, була заручена з актором Кайлом Маклахленом (пам'ятаєте чорнявого мачо-ФБРівця з депресивного серіалу «Твін Пікс»?), однак там до весілля так і не дійшло. Хоча у шлюбі Лінда таки побувала - у 1987-1993 роках, із власником модельної агенції «Еліт моделз» Джеральдом Марі.

      Про те, хто є батьком Августина Джеймса, Лінда не розповідає нікому. За чутками, це симпатичний нью-йоркський архітектор, з яким манекенницю частенько бачили разом. Однак «офіційно» Євангеліста наразі ні з ким не зустрічається. Її останнім відомим широкому загалу бойфрендом був колишній (і, відверто кажучи, досить поганенький) пілот «Формули-1» Паоло Барілья.