Гнилі зуби весіллю не перепона

14.10.2006
Гнилі зуби весіллю не перепона

      Яке це все-таки неймовірне, алогічне й непередбачуване почуття - кохання. От, скажімо, топ-модель Кейт Мосс: ніби й розуміє, що об'єкт її пристрасті, рокер Піт Догерті - наркоман і гуляка з гнилими зубами та вічно посоловілими очима, а бач, кохає... Більше того, після численних розривів, які завжди завершувалися пристрасними поцілунками, а то й сексом парочки десь у публічному місці, Кейт уже остаточно наважилася вийти за Догерті заміж. Як iнформує британська преса з посиланням на різноманітні «обізнані джерела», весілля заплановане на 16 січня 2007 року - день, коли Мосс виповниться 33 роки.

      Як запевняє дядько Піта, Філ Майкл, усе пройде на найвищому рівні: його небіж уже придбав для Кейт гарнющу обручку, а майбутня наречена підбирає собі традиційну білу весільну сукню. Урочистості, на які приїдуть усі родичі та друзі молодят, нібито проходитимуть на острові Ібіца, оскільки цей райський куточок Iспанiї дуже любить Кейт. Дружками нареченої, як очікується, будуть її маленька донька Лілі Грейс (народжена ще вiд видавця Джефферсона Хека)  та актриса Сейді Фрост.

      Щоправда, до того, як стати зі своїм бідовим нареченим на весільний рушничок, супермодель планує ще чимало попрацювати над його здоров'ям. Побачивши, що у клініці з реабілітації наркозалежних Піт довго не витримує (нещодавно він укотре звідти втік), Мосс вирішила оздоровити коханого на Ямайці, у закладі на кшталт наших санаторіїв. Адже Кейт планує народжувати від нього дітей, а для цього їхній татко повинен бути бодай більш-менш здоровим. «Я кохаю Піта і знаю, що проведу все своє життя, змагаючись із його недоліками, - визнає топ-модель. - Але що вдiєш,  така вже моя доля. Однак мені дуже хочеться народити Лілі братика або сестричку, а для цього треба, щоб Піт порвав з наркотиками. Єдиний спосіб його до цього спонукати - постійно бути поруч із ним». Тому на певний час манекенниця бере відпустку, аби поїхати на Ямайку разом із нареченим. А наступним етапом «вдосконалення» Піта, очевидно, буде похід до стоматолога. Адже раніше Кейт казала, що не вийде заміж за Догерті доти, доки він не вставить собі нормальні зуби.