У Мадонни з'явився темношкірий син

13.10.2006
У Мадонни з'явився темношкірий син

Тепер у Мадонни троє дітей: Лурдес і Ріко - її власні, Девид Банда - прийомний.

      Вона таки це зробила - поп-діва Мадонна, взявши приклад із кінозірки Анджеліни Джолі, всиновила африканського хлопчика. Хоча ще кілька днів тому представники самої Мадонни активно спростовували чутки про те, що візит знаменитості до Малаві - це щось більше, ніж доброчинна акція фінансової допомоги бідним. Однак виявилося, що бажання Мадж взяти у свою сім'ю африканського малюка - не вигадка.

      Узагалі-то закони Малаві забороняють всиновлювати дітей-сиріт громадянам інших країн, однак для зірки такого масштабу влада країни зробила виняток. Ще б пак, адже Мадонна заявила, що планує вкласти у програму підтримки дітей цієї африканської держави щонайменше три мільйони доларів, а ще близько «лимона» спрямувати на створення документального фільму про їхні долі. Малаві - одна з найбідніших країн світу, тому такі гроші для цієї держави є дуже суттєвою допомогою.

      Як повідомляє агенція «Рейтер», Мадонна всиновила однорічного хлопчика на ім'я Девід Банда. Малий, щоправда, не зовсім сирота - у нього є тато. 32-річний чоловік, який ледве перебивається з води на хліб, дуже щасливий, що його син зможе вибитися в люди і побачити краще життя. «Ми живемо в неймовірній бідності, і я надзвичайно радий, що хоч моє дитя матиме кращі умови. Думаю, він буде щасливим в Америці. Але і про своє коріння не забуватиме - ми вже з ним домовилися, що часто будемо зустрічатися», - радіє батько нового сина Мадонни.

      До речі, як повідомляє британська газета «Сан», цей пан навіть не уявляє, хто насправді всиновив його хлопчика і вважає, що це «якась американська співачка». Щиро кажучи,  з огляду на те, який у цієї співачки статус, складно повірити, що африканський батько й справді ще зможе коли-небудь зустрітися зі своїм сином...