Наша міліція кого береже?

13.10.2006
Наша міліція кого береже?

Так негідники били шотландців. (РЕЙТЕР.)

      Після матчу далеко не всі наші футболісти погодилися поспілкуватися з пресою - більшість ураганом пронеслася повз мікст-зону. А міліція тим часом намагалася витіснити журналістів за межі стадіону, бо мас-медіа заважали «зачистці». Чомусь віднедавна на стадіоні практикується таке силове рішення: правоохоронці одразу після матчу виганяють усіх глядачів і з трибун, і з-під трибун, і взагалі подалі з території стадіону. Чому?! Потрапляють під гарячу руку й журналісти. Причому з вуст людей у формі часто звучать зовсім не літературні вислови. І це вже стало нормою поведінки «футбольної» міліції.

      Також ніяк не могли знайти застосування своїй енергії міліціянти на конях. Вершники раз по раз ганяли вболівальників по території арени, коли ж ті намагалися захиститися словами, спрямовували невинних тварин просто на людей.

      Так для кого працює наша міліція, пане Луценко? І чому вона не затримує справжніх хуліганів, які били поважних шотландців і перед матчем, і після нього (про це свідчать навіть фотозвіти закордонних інформагенцій)?

      І на кого розраховані ось такі повідомлення ЦГЗ Головного управління МВС України в місті Києві: «Міліція не зафіксувала будь-яких порушень з боку вболівальників під час футбольного матчу між збірними України та Шотландії». Як повідомили УНІАН у міліцейському відомстві, «такого спокійного матчу давно не було».

      На чиї вуха ця локшина?

Відділ спорту «УМ».