«Квітів життя» багато не буває

11.10.2006
«Квітів життя» багато не буває

Пітт, Джолі та діти.

      Із того факту, що він обожнює дітей, Бред Пітт ніколи таємниці не робив. Власне, як кажуть «обізнані джерела», він і до першої дружини Дженніфер Аністон охолов через те, що вона ніяк не могла (чи не хотіла?) завагітніти. А поштовхом до Анджеліни Джолі нібито була не лише її непереборна сексуальність, а й любов Енджі до дітей. Тепер парочка Джолі-Пітт щаслива й задоволена, адже дітей у них аж троє - прийомні (всиновлені ще Анджеліною) Меддокс і Захара та рідна донечка Шило Нувель.

      Однак якщо вже любити дітей - то на повну. Трьох у цьому випадку аж ніяк не достатньо, тож цивільне подружжя планує всиновити ще щонайменше... шістьох! І це - окрім тих, які, як сподіваються Енджі та Бред, у них іще з'являться «біологічним» шляхом. «Я анітрохи не жартую - ми справді плануємо найближчим часом усиновити ще трьох діток, а ще стількох же - до кінця наступного року, - запевнив журналістів Бред Пітт. - Отже, загалом вийде щонайменше дев'ятеро. Ціла футбольна команда! Я просто шалено люблю дітей, з їхньою появою у моєму житті я дуже сильно змінився. Роботу свою я теж люблю, але незрівнянно більше мені подобається повертатися додому, до своїх малюків».

      До речі, про футбольну команду - це він серйозно. Як повідомляє західна преса, Бред виявив, що у їхнього з Анджеліною прийомного сина Меддокса є неабиякі здібності до гри у футбол. Виявивши це, батьки звернулися до знаменитого англійського футболіста Девіда Бекхема з проханням дати Меддоксу кілька персональних уроків з футболу - Бред особисто зателефонував гравцю мадридського «Реалу». І Девід, хоч вони з Піттами й не надто добре знайомі, залюбки погодився. Звісно, постійно тренувати хлопчика він не зможе, тому зіркова пара вирішила «для підстраховки» записати Меддокса у лос-анджелеську академію футболу. Тож цілком можливо, що в сім'ї знаменитих акторів незабаром з'явиться ще одна зірка - новітній американський Пеле камбоджійського походження...