Війна татусів

07.10.2006
Війна татусів

Анна Ніколь Сміт.

      Бідолашна Анна Ніколь Сміт — не встигла розквитатися з багаторічною судовою тяганиною за спадок свого покійного чоловіка-мільйонера, як на її голову одне за одним почали падати справдi серйозні лиха. Як уже повідомляла «УМ», через кілька днів після того, як колишня модель «Плейбоя» народила доньку, просто в неї на очах помер її старший син. Днями медики оприлюднили результати обстеження 20-річного Деніела: згідно з якими, його вбила наявність у крові гримучої суміші антидепресантів і знеболювального. Причому, як стверджує патологоанатом, знеболювальне непросте: таке вживають наркомани, які «зав'язали» зі згубною звичкою й страждають від «ломки».

      Втішити вбиту горем  матір могли тiльки новонароджена донечка Денні Лінн Хоуп і чоловік, адвокат Говард Стерн. Вони з Анною Ніколь уже давно живуть разом, а тепер, коли в них народилася донька, вирішили узаконити свої стосунки й розписалися. Однак на молодят очікував неприємний сюрприз: у маленької донечки Анни несподівано з'явився ще один татко. Тобто поки що — претендент на батьківство. Фотограф Леррі Беркхед, з яким Сміт протягом кількох місяців «крутила любов», заявляє, що саме він є батьком Денні Лінн і вимагає зробити аналіз ДНК, аби це довести. При цьому в результатах аналізу Леррі, схоже, не сумнівається, бо вже найняв дорогих адвокатів. Фотограф хоче відібрати доньку у 38-річної коханки та її нового чоловіка.

      Говард, у свою чергу, аж казиться від люті й погрожує «по-чоловічому» пояснити нахабі Беркхеду, хто з них є батьком Денні.

      Щодо Анни Ніколь, то вона геть розгубилася, хоча й не сумнівається, що фотограф бути батьком її доньки не може.

      А тим часом на попередньому судовому слуханні ймовірних батьків зобов'язали зробити тест ДНК і з результатами з'явитися в суд на перше офіційне засідання  26 жовтня.