Мері «Поппінс», здрастуйте!

05.10.2006

      Кажуть, декому щастить народитися в сорочці. Мабуть, маленька мешканка американського міста Денвер, якій нещодавно виповнилося лише дев'ять місяців, саме з таких. Але хтось має «вдягати» на щасливчиків ті сорочки. Цього разу героїнею незвичайної пригоди виявилася сумлінна громадянка США на ім'я Мері Бассей. Вона впіймала дитину, коли дівчинка випадково випала з балкона третього поверху!

      Як передає агенція «Ассошіейтед пресс», місіс Бассей стояла біля під'їзду зі своїм сином, коли помітила, що на горішній балкон виповзло немовля. Мері почала непокоїтися й відправила сина нагору — сповістити про це господарям квартири. Сама ж залишилася чекати знизу — кричати й чекати, що робитиме маля. Дитинча «виправдало» найгірші сподівання Мері й просковзнуло поміж прутів балконного парапету. І тут Бассей згадала найкращі баскетбольні навички й зуміла спіймати дівчинку на руки.

      За словами жінки, з дитиною усе в порядку, вона зовсім не постраждала. Як з'ясувалося пізніше, мати пішла на роботу й залишила 9-місячну доньку з двома братами  — 10 і 13 років. Хлопці вийшли з квартири, залишивши балконні двері відчиненими. Добре, що знизу проходила така чарівна Мері «Поппінс»...