ЗаГАРТована Єва

05.10.2006
ЗаГАРТована Єва

      Дивлячись на струнку й тендітну Дженні Гарт, складно повірити в те, що вона — мати двох дітей. Точніше, тепер уже трьох: минулої суботи Дженні, чиє повне ім'я — Дженніфер Єва Гарт, народила третю донечку, яку назвали Фіона Єва.

      Сестричкам новонародженої Люці Беллі та Лолі Рей уже виповнилося, відповідно, 9 і 3 роки, і всі вони для батьків були «сюрпризами». У тому сенсі, що Дженні та її чоловік Пітер Фачінеллі жодної з цих вагітностей не планували, а сприймали їх як приємну несподіванку і благословення Боже.

      До речі, зовні тепер уже 34-річна Дженні майже не змінилася — вона як дві краплини води схожа на ту Келлі, якою ми пам'ятаємо її у серіалі «Беверлі-Хіллз 90210». Ну хіба що розквітла й стала ще привабливішою. Можливо, через те що веде здоровий спосіб життя й не вживає м'яса?

      На жаль, у нас про цю актрису вже забули. А свого часу їй заздрили, мабуть, 90 відсотків дівчат пострадянського простору, та й усього світу (а не менший відсоток хлопців безнадійно мріяли з нею познайомитися). Ще б пак: найперша красуня школи, перед якою «штабелями» падають красені-парубки, мешкає у Беверлі-Хіллз, звідки рукою подати до Голлівуду й теплого лос-анджелеського пляжу...  Насправді ж Дженні хоча й схожа на свою телевізійну героїню характером, біографію має iнакшу.

       До 13 років дівчинка зростала у скромній багатодітній сім'ї далеко від Каліфорнії, і лише сприятливий збіг обставин допоміг їй пробитися  в зірки. Саме там, «у зірках», вона й познайомилася зі своїм другим чоловіком (шлюб із першим, Деном Кларком, був невдалий і по двох роках розпався). Пітер Фачінеллі — також актор, на два роки молодший за свою дружину. Зустрічатися з Дженні вони почали тоді, коли Гарт офіційно була одружена, але з чоловіком уже разом не жила. Загалом Дженнi й Пітер разом уже десять років і не втомлюються заявляти, що дуже щасливі.

      До слова, окрім як у «Беверлі-Хіллз»,Гарт зіграла ще чимало ролей як у телесеріалах, так і в кількох повнометражних фільмах. Однак жодна не принесла їй таку славу, як мила білявочка Келлі Тейлор з молодіжного раю у Беверлі-Хіллз.