Орландо знайшов собі Пенелопу?

04.10.2006
Орландо знайшов собі Пенелопу?

Пенелопа Крус може й по дому допомогти.

      Недовго нудьгував дівчачий улюбленець Орландо Блум після розлуки з англійською актрисою Кейт Босуорт (зустрічалися вони майже чотири роки, протягом яких Орландо кілька разів робив коханій пропозицію руки і серця, але зрештою кілька тижнів тому парочка таки розійшлася). Мабуть, незважаючи на тривалість стосунків, кохання таки минуло. Залишається сподіватися, що на це вплинуло не перетворення Кейт на суху тараню (дурне дівчисько сіло на дієту й тепер на всі боки світить кістьми), а щось серйозніше.

      Якщо вірити всюдисущим американським папараці, Блум уже знайшов собі нову любов. І то не абикого, а колишню дівчину Тома Круза і Метью Макконехі, гарячу іспанську кралечку Пенелопу Крус. Принаймні минулого тижня двох зiрок  мало не щодня «засікали» в різних розважальних закладах Лос-Анджелеса. При цьому Орландо й Пенелопа не приховували, що їх пов'язують дуже теплі стосунки. Однак... лише дружні. На такому характері стосунків Блума й Крус наполягає і прес-секретар «бандитки».

      Однак підозріливі журналісти дотримуються іншої думки. Вони вже переконані, що дві зірки допомагають одне одному залікувати в палких обіймах нового друга/подруги душевні травми від розриву з попередніми пасіями, Макконехі та Босуорт. А якщо так постановили голлівудські журналісти, то рано чи пізно, хочуть актори того чи не хочуть, до цього все й прийде...