Письменниця-артистка

27.09.2006
Письменниця-артистка

      Сповнена планів на майбутнє і творчого натхнення - такою австралійська поп-діва Кайлі Міноуг повертається до активного життя після важкої хвороби. Оклигавши від раку, зірка готується стати матір'ю (не зараз, а років через два-три), дружиною (та скоро вже, скоро - ох і замучив цей Олів'є Мартінес із пропозиціями!) і письменницею. Власне, до останнього вже й готуватися нема чого - 21 вересня перша книжка Кайлі вийшла у продаж.

      Як уже розповідала «УМ», свій перший літературний витвір співачка, за прикладом Мадонни, вирішила написати для дітей. Називається ця добра казка майже так само, як відкладений через хворобу тур Кайлі - The Showgirl Princess, або «Принцеса-артистка». Присвячена ця повість дівчаткам віком від шести років, хоча сама авторка, звертаючись до прихильників на своєму сайті, висловила сподівання, що казку залюбки прочитають не лише діти. За словами Кайлі, у книжці вона описувала реальні події, які трапляються за кулісами під час її концертних турне. А характери музикантів, про яких ідеться у казці, детально змальовані саме з учасників її групи. «А якщо ви вчитаєтеся дуже уважно, то помітите прихований анонс моїх нових парфумів, які вийдуть у продаж іще цього року», - інтригує Кайлі.

      Коштуватиме дебютна книжка поп-зірки 22 долари - сума немала, але для Австралії-Британії-Америки, де британське видавництво Puffin Books у першу чергу розповсюджуватиме «Принцесу-артистку», цілком прийнятна. Тож можна не сумніватися, що казка не розділить сумну долю ексклюзивної жіночої білизни під маркою Love Kylie, яка останнім часом в Австралії (а лише там вона і продається) не користується популярністю. Власне, коли Кайлі тільки захворіла, трусики й ліфчики під її лейблом розліталися вмить - публіка дуже хотіла підтримати улюблену співачку. Але тепер, коли Міноуг одужала, попит на вельми недешеву продукцію значно впав.