Непогана «піратка»й ідеальна старлетка

23.09.2006
Непогана «піратка»й ідеальна старлетка

Кейра Найтлі

      Концентрація молодих дівчат, які мислять себе геніальними актрисами, на квадратний метр найбільша, безперечно, в Голлівуді. Точніше, в Лос-Анджелесі, але ж не секрет, що юні кралі з усього світу тому й злітаються в це місто, як метелики на ліхтар, що сподіваються пробитися «в кіно» і зробити акторську кар'єру. Деяким із них це вдається, інші так ніколи й не досягають своєї мети. І лише одиниці стають справжніми зірками, назавжди записуючи свої імена в енциклопедії й довідники. Саме серед них — найкращих молодих зірочок в історії Голлівуду — сайт Yahoo! Entertainment вирішив визначити найкращу старлетку.

      «Старлетка», власне, й означає «зірочка» — самі ініціатори рейтингу визначили як «актрису, яку люди бачать молодою, сповненою життя, стильною, популярною і талановитою». Відібравши 1 600 найпомітніших актрис-початківців за увесь час існування Голлівуду, експерти констатували: найбільше визначенню «ідеальної старлетки» відповідає «піратка Карибського моря» Кейра Найтлі. «Кейра — одна з небагатьох, хто справді втілює в собі всі необхідні якості, — пояснює редакція. — У Голлівуді можуть на кожному кроці обговорювати Скарлетт і її таланти, але Кейра — ось хто справді є дівчиною саме того класу, який ми маємо на увазі».

      Скарлетт — це про повногруду красуню Йоханссон, яка справді нібито відповідає вимогам рейтингу не гірше, ніж Кейра: і талановита, і сповнена життя». Щоправда, на кілька місяців за 21-річну Найтлі старша — у листопаді Скарлетт виповниться 22. Мабуть, тому вона, незважаючи на захоплені відгуки критиків, і посіла лише третє почесне місце. На другому опинилася жінка, яка обом вищезгаданим панночкам годиться в бабусі (зараз давно покійній актрисі було б уже 84 роки) — Джуді Гарленд, яка свого часу блискуче дебютувала у фільмі «Чарівник країни Оз». Окрім переможниць, до десятки найкращих також потрапили Наталі Портман, Ліндсей Лохан, Ширлі Темпл, Брук Шилдс та Міа Ферроу.