Виховуй, як Бекхем

21.09.2006
Виховуй, як Бекхем

Бекхеми — просто взірцеві батьки.

      Така вже у знаменитостей доля — тебе повсякчас оцінюватимуть. Як одягаєшся, які маєш груди чи сідниці і навіть як виховуєш дітей. Останній рейтинг знаменитих батьків склали британці з ініціативи компанії «Авент», що випускає дитяче харчування.

      Просто дивовижно, що серед тат і мам лідирує подружжя Бекхемів.

      Матір трьох дітей Вікторію Бекхем британці назвали найохайнішою та найелегантнішою. Як кажуть британці, — yummy mummy (в нас би сказали щось на зразок супер-пупер). Адже колишня «перчена дівчинка» завжди у відмінній формі, незважаючи на турботи про 7-річного Брукліна, 4-річного Ромео та пiвторарічного Круза. А от ще одна знаменита мати трьох дітей — Анджеліна Джолі — опинилася лише на третьому місці. Також у десятку найкращих серед знайомих нам мамочок потрапили британська акторка Кейт Уїнслет, модель Елль Макферсон, актриса Гвінет Пелтроу й співачка Мадонна.

      Материнський антирейтинг очолила завжди неохайна Брітні Спірз. Через таку матусю навіть її однорічний син Шон Престон, нагадаємо, нещодавно потрапив до списку найгірше одягнених чоловіків. Бідна дитина! Точніше, діти, адже їх тепер у Брітні двоє. До речі, щойно стало відомо, що ім'я другому сину Спірз нарешті дала — зватимуть меншого Федерлайна Саттон Пірс. «Родзинка» в тому, що тепер імена обох дітей починатимуться на однакові літери (в англомовному варіанті).

       Серед «най-най» татусів зоряних прізвищ виявилося значно менше. З невеликим відривом від Девіда Бекхема другим у рейтингу примостився актор Бред Пітт. На п'ятому місці — Том Круз, а на дев'ятому — прем'єр-міністр Тоні Блер. Більше ніхто зі світових знаменитостей-татусів на похвалу британців не заслужив.