Гуляють усі!

21.09.2006
Гуляють усі!

Каті ледь не втратила терпіння.

      «Сиділа сиділа, так зате ж висиділа!» — з цими словами неперевершеної Проні Прокопівни тепер може святкувати перемогу і голлівудська актриса Каті Холмс. Нарешті перший красунчик «фабрики мрій» (щоправда, таким його вважали ще років десять тому) Том Круз поведе її до вівтаря.

      Цього журналісти та найближчі друзі молодят чекали більше року, а Том та Каті все тягнули кота за хвіст. Коли торік стало відомо, що Каті вагітна, всі гадали: ну ось нарешті ще на одного холостяка у Голлівуді стане менше. Та де там! Круз, який має за плечима вже не один шлюб (з актрисами Мімі Роджерс та Ніколь Кідман), не поспішав знову узаконювати стосунки. Втім його можна зрозуміти. Відколи він розлучився з Кідман, то якось ураз став нецікавий публіці. Успішних кіноробіт у актора останнім часом немає, а, дивись, одружишся, то і зовсім викреслять зі списку осіб для світської хроніки.

      Тож навіть коли Катi у квітні цього року народила  донечку Сурі, Том не потягнув свою кохану на шлюбний рушник, хоча так обіцяв, так обіцяв! Журналісти аж згорали від нетерплячки: у жовтій пресі одне за одним з'являлися повідомлення, які суперечили одне одному: то Круз одружується, то знову носом крутить. Уже й донечка підросла, а татусь усе не дозрів. Аж поки сама Каті не почала сумніватися: чи ж потрібен їй такий чоловік? Нещодавно в зарубіжній пресі активно цитували зізнання Холмс про те, що відколи вона народила дитину, «позбулася особистого життя і впевненості». Яка вже там упевненість, коли в коханого усе обіцянки-цяцянки!

          Та нарешті припертий до стінки Круз таки здався. Його прес-секретар Арнольд Робінсон офіційно повідомив про весілля. Правда, остаточну дату урочистостей молодята не розголошують, але відомо, що станеться це впродовж найближчих 3—6 тижнів. До весілля вже майже все готово: Том навіть домовився з колишньою дружиною Ніколь Кідман, аби на церемонії були присутні їхні прийомні діти...