Нагорода знайшла героїв

19.09.2006
Нагорода знайшла героїв

Навіть отримуючи приз, Анатолій Дем'яненко думав про гру «Динамо». (Фото Олександра ПРИХОДЬКА.)

      Як уже відомо читачам, наша газета відновила добру традицію щорічно відзначати вітчизняну клубну команду, яка делегує найбільше гравців до національної збірної України. За підсумками сезону-2005/06 володарем призу «За честь прапора України» стало київське «Динамо». У формі збірної впродовж року виступало восьмеро динамівців. Але от вручити патріотичний трофей головному тренерові «біло-синіх» у Києві ніяк не вдавалося...

      Перед попереднім домашнім матчем «Динамо» у чемпіонаті України урочисті заходи були скасовані через смерть Євгена Кучеревського. Планували вручити кубок у перерві зустрічі збірних України й Грузії, але в останній момент церемонію знову перенесли через появу в сценарії реклами спонсора. І от нарешті ми це зробили позавчора.

      Спочатку зав. відділу спорту «УМ» готувався вручити приз на стадіоні «Динамо» перед матчем «Динамо» — «Іллічівець», але організатори знову «переграли». Бо керівництво клубу вважає, що після поразки від «Стяуа» «треба працювати, а не святкувати». Тож нагорода «За честь прапора України» була вручена керманичу команди Анатолію Дем'яненку по завершенні післяматчевої прес-конференції. Отримуючи приз, головний тренер прийняв побажання гідно представляти честь держави на міжнародній арені, але все одно виглядав заклопотаним. Адже кадрові проблеми й нинішня гра його підопічних дає чимало приводів для роздумів.

Відділ спорту «УМ».