«Смачні» зірки

16.09.2006
«Смачні» зірки

Дженніфер Аністон: найбільший плюс.

      Журнал «Піпл» оприлюднив свій щорічний рейтинг найстильніше та найгірше одягнених знаменитостей. Щиро кажучи, інколи оцінки редакційних експертів (якими цього року вперше виступили читачі, голосуючи на інтернет-сайті журналу) виявляються досить несподіваними і, дивлячись на фото пари під заголовком «найбільш стильно вбране подружжя», складається враження, що підпис до цього знімка просто переплутали з іншим. Але це нічого — однаково публікації рейтингу з нетерпінням чекають і зірки, і їхні шанувальники.

      Отже, жінкою з найкращим смаком «Піпл» цього року назвав Дженніфер Аністон. Як зазначено в редакційному коментарі, колишню дружину Бреда Пітта вшанували «за її природне відчуття моди». До слова, Бред у перелік стильно одягнених також потрапив, щоправда, не сам, а разом із Анджеліною Джолі — вони фігурують у списку 12 найстильніших пар.

      На другому місці після Аністон опинилася темношкіра «оскароносиця» Холлі Беррі — їй укладачі рейтингу присвоїли «рубрику» «Класика».

         Якщо і Холлі, й Дженніфер у «стильному» списку «Піпл» під різними позиціями значилися й раніше, то «бронзова призерка», 25-річна актриса Джессіка Альба, потрапила до нього вперше.

        Як зазначила в коментарі журналістам редактор журналу Елізабет Споркін, перший досвід визначення знаменитостей із найкращим смаком за допомогою читачів редакція вважає успішним. Скажімо, тільки широкий загал може повною мірою оцінити природність, вроджене вміння одягатися завжди відповідно до ситуації й зі смаком, завдяки якому Дженніфер Аністон отримала 54 відсотки всіх голосів «виборців».

      Щодо сильної статі, то тут не було рівних «чудовій трійці»: Джастіну Тімберлейку (характеристика «наймодніший»), футбольному метросексуалу Девідові Бекхему («Найкращий вигляд у жакеті з джинсами») та Джорджеві Клуні. Останній потрапив до рейтингу завдяки своєму «одноколірному стилю». «Клуні — новий Кері Грант, — зітхає Споркін, якій, очевидно, цей метр Голлівуду небайдужий. — Він чудовий! Хоча насправді всі троє справді дбають про свій зовнішній вигляд і є дуже стильними».

      Традиційно не обійшлося й без негативного полюсу — переліку зірок, у яких про наявність смаку можна говорити тільки зі знаком «мінус». Уже традиційно до їхніх лав потрапила модель i спiвачка Періс Хілтон, яка іноді одягається так, що складається враження, ніби на люди вона вийшла у старій піжамі. Дісталося також «відчайдушній домогосподарці» Тері Хетчер — за звичку демонструвати оточуючим свою спідню білизну. Цілу сторінку видання присвятило невдалому вибору одягу знаменитої білявки Шерон Стоун. Щоправда, «Піпл» наголошує на тому, що троє вищезгаданих жінок для її величності моди не втрачені: мовляв, узагалі-то ці люди почуттям

стилю не обділені, просто в 2006-му надто часто його зраджували. А от Джоді Марш і Джордан, на жаль, уже невиправні — цих достойниць журнал урочисто оголосив «одягнутими найгірше за всіх у світі».