Купіть «Серце Петри»

15.09.2006
Купіть «Серце Петри»

Петрі Нємцовій «підфортунило».

      Відтепер топ-модель Петра Нємцова не ламатиме голову над тим, які прикраси їй одягти до нової сукні. Чого-чого, а цього добра — перснів, ланцюжків, браслетів, кольє, сережок — у знаменитої чешки тепер повні шкатулки. Адже нещодавно вона підписала контракт із відомою ювелірною компанією Fortunoff. Відповідно, «нове обличчя» цієї марки скрізь на людях з'являтиметься у виробах здебільшого «фортунівських» ювелірів.

      Нємцова стала першим впізнаваним обличчям Fortunoff відтоді, як 26 років тому припинилося співробітництво фірми зі знаменитою моделлю Лорен Беколл (їй на той час виповнилося вже 56 років). Тож за допомогою Петри компанія має намір привабити до своєї продукції значно молодших покупців. «Ми дуже раді повідомити, що Петра рекламуватиме Fortunoff, — каже голова ради директорів компанії Джоель Кієр. — Вона не тільки неймовірно красива, а й уособлює образ сучасної жінки».

      Петра вже знялася в рекламній кампанії, а також для осіннього і різдвяного каталогів бренда. Окрім того, модель особисто попрацювала дизайнером нової лінії прикрас: під керівництвом ювелірів компанії Петра створила власну колекцію Petra for Fortunoff Collectіon, що незабаром надійде в продаж. Це вироби із золота і срібла 925-ї проби, прикрашені діамантами і дорогоцінним камінням, причому прикраси «від Петри» будуть доступні покупцям різного достатку. Адже вартість більшості виробів — від 125 до 5000 доларів.

      Окремим пунктом співробітництва Нємцової з ювелірною маркою стане благодійна прикраса, яку назвали «Серце Петри». Цю коштовність створив відомий дизайнер Крістофер Радко. Кошти від продажу «Серця Петри» (вартість кожного — 46 доларів), надходитимуть у благодійний фонд «Щасливі серця». Як відомо, його Петра створила після того, як вижила у руйнівному цунамі в Азії, де відпочивала з коханим, фотографом Саймоном Етлі (хлопець загинув). Відтоді Петра активно допомагає дітям, які втратили батьків за трагічних обставин. Придбати «Серце Петри» можна буде з 1 листопада, в тому числі й замовити по інтернету на сайті Fortunoff.com.