«КОМБСоворот» світу

09.09.2006
«КОМБСоворот» світу

Шон Дiддi Комбс. (Фото РЕЙТЕР.)

      «Це так круто, я їх усіх переплюнув!» — гордо хвалиться реп-зірка Шон Дідді Комбс, аж сяючи від щастя. «Вони» — це Бред Пітт, Том Круз і хто там ще зі знаменитостей, у яких нещодавно народилися діти. Дідді таки є чим пишатися — незабаром його сімейство поповниться одразу двома маленькими Комбсиками. Новина про те, що подруга репера Кім Портер вагітна, у пресі з'явилася й раніше. А днями парочка з'ясувала, що у них буде двійня, про що Шон задоволено повідомив в інтерв'ю журналу «Піпл».

      Тільки не думайте, що для зіркового татуся поява ще одразу двох нащадків — лише спосіб когось «переплюнути» й довести, що він «зе бест». Музикант насправді, без жартів, неймовірно щасливий. «Це справді благословіння Боже, ми з Кім просто неймовірно раді!» — темношкірий чоловік втирає розчулену сльозу. На радощах Дідді навіть змонтував відеоролик, який розмістив на своєму сайті. «Не так давно я звернув увагу на те, що як для шостого місяця у Кім занадто великий живіт. І кажу їй: лялечко, треба показатися лікареві, бо таке враження, що ти народиш просто зараз! Ми пішли до лікаря, і тут з'ясувалося, що я — чемпіон! Ви уявляєте, у мене будуть близнюки, іще два Комбси! Та ми просто перевернемо світ догори ногами!».

      Переворот світу очікується у грудні. До слова, у Дідді вже є двоє синів: 12-річний Джастін від стилістки Міси Хілтон-Брім та 8-річний Крістіан від Кім.