Відчайдушно, пані Кросс!

09.09.2006
Відчайдушно, пані Кросс!

Марша Кросс.

      Лави відчайдушних домогосподарок незабаром можуть поповнитися «свіжою кров'ю». Звісно, якщо Марша Кросс, зірка однойменного телесеріалу, народить дівчинку. Як повідомляє сайт Imdb.com, 44-річна актриса очікує на появу своєї першої дитини.

      Нагадаємо, що 24 червня Марша вийшла заміж за 48-річного біржевого брокера Тома Махоні, з яким на той час зустрічалася вже більше року. Недовго думаючи, подружжя вирішило народити нащадка, адже в такому віці затягувати з цим важливим процесом немає часу.

      Наразі щасливі батьки активно готуються до появи на світ свого первістка, а продюсери надпопулярного в Америці телесеріалу «Відчайдушні домогосподарки» ламають голови над тим, чи варто вводити в їхнє «мило» сюжетну лінію з вагітністю Марші, чи то пак Брі (так її звати на екрані), чи якось викрутитися з цієї ситуації просторішим одягом і від'їздом героїні на місяць-другий «у відпустку».

      Що ж до телевізійних партнерок-подруг майбутньої мами, то вони наввипередки запевняють, що дуже раді за товаришку й будуть усіляко її підтримувати. «Це просто диво — очікувати маля. Марша така щаслива, вона просто купається в любові, й вони з Томом дуже чекають цю дитину», — каже Єва Лонгорія. За її словами, вони з дівчатами умовляють продюсерів таки зробити Брі вагітною, щоб Марші нікуди не довелося «від'їздити».