Малюк під шоколадом

07.09.2006
Малюк під шоколадом

Дженніфер Лопес радить шоколадну дієту.

      Про те, ніби Дженніфер Лопес нарешті вагітна, вже кілька разів сповіщали американські таблоїди. Далебі. І поточна новина знову не стосується «цікавого положення» відомої актриси і співачки. Навпаки: 36-річна зірка сповістила журналістів про те, що ніяк не може завагітніти, хоча й сама цього дуже прагне, і її чоловік Марк Ентоні — теж.

      Поміж упертими спробами зачати дитину Джей Ло, звісно, має вже не так багато часу, аби просувати вперед свою акторську й співочу кар'єру, але й без цього не обходиться. Нещодавно Дженніфер закінчила зніматися у фільмі Грегорі Нави «Прикордонне місто», де її партнером виступив Антоніо Бандерас. У цій стрічці Лопес грає журналістку, яка розслідує таємничі убивства жінок у місті Сьюдад-Хуарес. Картина має під собою реальну основу — біля мексиканського кордону, починаючи з 1993 року, знайдено вбитими, скаліченими і згвалтованими вже близько 400 жінок, причому мотиви цих злочинів до кінця так і не з'ясовані.

      Крім того, Джей Ло таки схиляється до участі у фільмі «Даллас», куди її знову запрошує Джон Траволта: відомий серіал має вміститися в одну «художню» серію, і Дженніфер у цьому проекті має зіграти Сью Еллен — техаську королеву краси.

      А щоб у таких умовах зберігати форму та привабливість, Джей Ло застосовує «авторську» дієту — шоколадну. Вона сама її вигадала, розрекламувала у ЗМІ і переконана, що за п'ять днів такого харчування можна схуднути на 6 кг. А «секрет» полягає в тому, щоб протягом дня з'їдати лише два шоколаднi батончики по 40 грамів, після цього як мінімум три години не пити, а пити (згодом) — лише каву без цукру зі знежиреним молоком. Пити дозволяється тільки через 3 години після їжі. Це, звісно, погано впливає на печінку, зате дозволяє інтенсивно відновлювати сили, скидаючи вагу. Але навіть Лопес дозволяє мучитися таким чином не більш як 5-7 днів.