Привіт геймерам від Пінк!

06.09.2006
Привіт геймерам від Пінк!

Тепер Пінк епатуватиме ще й у комп'ютерних іграх.

      Колись Алісія Мур (а саме таке справжнє ім'я американської співачки Пінк) вважалася представницею стилю R&B, потім вона записалася до хіп-хоперів, а минулого тижня отримала статуетку MTV за найкращий поп-кліп, а цими днями записала гiмн для телепрограми каналу NBC про американський футбол. Суть же полягає в тому, що хоч чим би займалася епатажна Пінк, це лише додає їй популярності. Але популярності, як і грошей, багато не буває, тож доводиться шукати і позасценічні шляхи примноження. І Пінк вигадала кардинально новий спосіб розкрутки своєї персони: тепер естрадна зірка випустить власну версію... ігрової комп'ютерної приставки.

      До цієї справи Пінк прийшла після того, як не на жарт захопилася комп'ютерними іграми. Відтак співачка вирішила поставити на конвеєр ігрову консоль «Плейстейшн портабл» власного дизайну, та ще й додати у програми «Плейстейшн» трохи власного наповнення. Для початку поп-виконавиця перефарбувала приставку нової форми у свій фірмовий рожевий колір («Пінк» же означає «Рожева»), далі помістила на її передній бік своє фото, те саме зробила і з картинкою для моніторів. Окрім того, співачка завантажила на жорсткі диски колекцію музики, зокрема відео зі зйомок її останнього кліпу «Стьюпід гьорлз» («Тупі дівчата» — саме за це Пінк і отримала приз від MTV).

      Ви скажете — «дитячі забавки»? Може, й так. Але треба враховувати, що Пінк заміжня, а післязавтра їй виповниться 27 років.

      І вона, до речі, не перша знаменитість, якій спало на думку «тюнінгувати» ігрові консолі. Хоча раніше, повідомляє канал М1, дизайн комп'ютерних приставок вважався прерогативою представників індустрії моди.