Розкажи мені,

01.09.2006
Розкажи мені,

Ані Лорак — ну чим не «віагрянка»? (Фото з журналу FHM.)

      Cхоже на те, що продюсери ВІА «Гри» знайшли рецепт успішного піару своїх підопічних: якомога частіше заміняти солісток і заявляти про це в якомога більшій кількості ЗМІ. Цього разу у згадці про заміну в складі дівочого бенду фігурує ім'я... Ані Лорак. Начебто Кароліна співатиме на місці новенької Ольги Корягіної, яка лише недавно прийшла на місце Наді Грановської. Подейкують, Костянтин Меладзе одразу був незадоволений участю Ольги у ВІА «Грі» і навмисне не підписував із нею контракт, щоб у разі чого чергову заміну зробити без пилу-бруду.

      Перші чутки про співпрацю Ані Лорак і братів Меладзе з'явилися, коли Кароліна записала з Валерієм дуетну пісню і зняла на неї кліп. Костянтин Меладзе тоді сказав журналістам, що, окрім ВІА «Гри», тепер займатиметься ще одним вибуховим проектом. Його протеже мала стати відома не тільки в Україні 27-річна дівчина, яку до цієї співпраці він схиляв уже десять років... «Моє завдання — забезпечити її репертуаром і навести лоск», — сказав тоді продюсер. Ясна річ, здогадатися, хто ця молода і відома співачка, було не важко, особливо зважаючи на той факт, що порівняно недавно у Ані Лорак закінчився контракт із «батьком» і продюсером Юрієм Фальосою, і вона вийшла у «вільне плавання».

      Як з'ясувала «УМ» у піар-менеджера Ані Лорак (сама співачка зараз перебуває на гастролях) Анни Райз, неправдивою інформацією є і участь Кароліни у проекті ВІА «Гра», і підписання контракту з Костянтином Меладзе. «Справді, перші розмови про можливу співпрацю Ані Лорак і братів Меладзе почалися у середині літа. Вони давно знайомі, Кароліна неодноразово виступала на одній сцені із Валерієм Меладзе — тобто запис дуету «Поверни мою любов» та відео на цю пісню був їхнім спільним бажанням. Для Ані Лорак це хороша нагода стати впізнаванішою на російському ринку... Але це — єдина достовірна інформація. Адже ще не підписано жодних контрактів, і всі плани про співпрацю існують тільки на рівні розмов, тобто анонсувати їх не варто», — розповіла Анна «УМ».

      А творцем відео на спільну пісню «Поверни мою любов» став улюблений режисер гурту ВІА «Гра» Семен Горов. За сюжетом романтичного відео, сучасний чоловік Валерій Меладзе та лісова фея Кароліна житимуть у паралельних світах. Залишається тільки дочекатися кінця і дізнатися, чи вдасться їм бути разом?