Безробітний Том Круз

29.08.2006
Безробітний Том Круз

Том втратив контракт, розрахований аж до 2020 р.

      Виявляється, навіть найуспішніших і найдорожчих у сенсі прибутків для їхніх працедавців людей можуть запросто звільнити з роботи. Саме така оказія трапилася із суперзіркою, красенем і пестунчиком долі Томом Крузом: західна преса активно обговорює новину про те, що кінокомпанія «Парамаунт пікчерз» взяла та й розірвала з актором контракт. Який сама раніше уклала з Томом аж до 2020 року!

      Причини, з яких кіношники вирішили дати копняка своїй «дійній корові», м'яко кажучи, незрозумілі. «Нічого особистого — просто бізнес, — пояснює президент однієї з дочірніх компанії «Парамаунт» Самнер Редстоун. — Ми всі дуже любимо Тома. Але те, як він останнім часом поводиться, абсолютно неприйнятне для такої солідної компанії, як наша».

      Що саме мають на увазі чільники кіностудії під «неприйнятною поведінкою» Круза, для сторонніх спостерігачів поки що залишається загадкою. Ні, звісно, буває таке, що справді дещо схиблений на вченні сайєнтології Том ляпне якусь дурницю або втне щось не дуже пристойне (наприклад, почне стрибати на дивані в ефірі шоу Опри Уїнфрі). Але порівняно з витівками деяких його колег по зірковому цеху, яким нічого не варто напитися в дошку й обматюкати поліцейського, пожбурити табуреткою в офіціанта або розбити телефон об голову готельного портьє, це просто пустощі невинного дитяти. На звільнення вони точно не тягнуть. Очевидно, причина розірвання контракту таки серйозніша. Однак сам Круз, від якого журналісти могли б дізнатися бодай якісь подробиці, поки що — ні пари з уст...