Весілля не буде

23.08.2006
Весілля не буде

      За останні кілька тижнів тільки лінивий журналіст на Заході не писав про те, що Дженніфер Аністон або ось-ось виходить заміж за свого бойфренда Вінса Вона, або навпаки — категорично з ним розсварилася, і розгніваний Вон скасував весілля. Врешті-решт самій зірці це до смерті набридло й Джен особисто оголосила: ніякого весілля не буде. І зовсім не тому, що вони з Вінсом посварилися. Виявляється, про одруження досі не було й мови — незважаючи на те, що парочка досить давно зустрічається й живе разом, узаконювати свої стосунки з новим коханим колишня дружина Бреда Пітта поки що не збирається. Надто довго гояться рани, завдані зрадою екс-чоловіка...

      А отже, ніякого персня за 500 тисяч доларів, який Вон нібито подарував «нареченій» iз нагоди заручин, теж не було. «Людям вішають на вуха всяку локшину, — обурюється Дженніфер. — Я не заручена, обручки у мене немає, і ніяких шлюбних пропозицій мені не робили!».

      За словами актриси, спершу вона сприймала такі повідомлення з усмішкою. Потім почала дратуватися, але щось доводити або спростовувати вважала нижчим своєї гiдностi. Але після того, як ці чутки почали всерйоз сприймати її родичі, довелося обуритися привселюдно. Останньою краплею, каже Джен, став дзвінок її тітки Мері, яка мешкає у Греції. Жінка дуже обурювалася тим, що «небога геть захворіла на зіркову хворобу й навіть не повідомила сім'ї про урочисту подію, не кажучи вже про те, щоб запросити на весілля». Оскільки хто-хто, а Дженніфер якраз пихою не відзначена, її це справді дуже засмутило.

      Ага, але ж вас, мабуть, цікавить, що там у неї з Вінсом і чи вони справді розбіглися назавжди. А це, дорогенькі, не наша з вами справа. «Ми просто Є. І нам добре», — відрубала Аністон на всі запитання про їхні з Воном стосунки. І правильно — нема чого пхати носа в чуже особисте життя.