«Янгол Чарлі» хоче дітей

19.08.2006
«Янгол Чарлі» хоче дітей

Романтична Дрю Беррімор.

      Коли жінці «бемкає» тридцять, з нею починають відбуватися неймовірні речі. Хоч би якою успішною була її кар'єра, вона починає заводити розмови про сім'ю і діточок. Медики кажуть, що в цей період змінюється гормональний баланс жінки, тож навіть ті, хто про сім'ю й не мріяв, починають активно вити сімейне гніздечко. От і 31-річну Дрю Беррімор раптом потягнуло на лірику. А ще ж кілька років тому актрису переслідували одні скандали — її знали як любительку наркотиків, алкоголю та бурхливих веселощів. Та що там кілька років тому! Не так давно Дрю застукали з її бойфрендом у туалеті одного з нью-йоркських театрів. Парочка там займалася... ну, самі здогадуєтеся, чим.

      Хоча слід віддати належне, з часів своєї бурхливої молодості зірка страшенно змінилася. Тепер це просто-таки зразок пристойності. Для завершення образу «щоб усе, як у людей», зірці залишилося вийти заміж та народити дітей. Кандадат у чоловіки у Дрю Беррімор уже є — вона понад три роки зустрічається з барабанщиком американського гурту «Строкс» Фабрiціо Моретті. Правда, сам Фабрiціо ще в січні цього року сказав, що занадто молодий і не готовий до такого серйозного кроку. «Ми й так дуже щасливі. Ми кохаємо одне одного, але не думаю, що скоро одружимося», — заявив тоді Моретті. Втім за півроку він міг і передумати.

      Коли ж ні, Дрю цілком обійдеться і без нього. Бажання зірки стати матір'ю таке сильне, що вона навіть готова всиновити маля, пише газета «Сан». «Народжу дітей або всиновлю — хоч би в який спосіб утворилася моя родина, я буду неймовірно щаслива її мати», — каже актриса.