І тілоохоронець не врятує

18.08.2006
І тілоохоронець не врятує

В Уїтні Х'юстон серйозні проблеми зі здоров'ям.

      Кілька останніх років Уїтні Х'юстон замість нових пісень розважає своїх прихильників здебільшого скандалами. Жовта преса пліткує то про її інтимні стосунки з жінками (і це при живому чоловікові!), то про її розлучення з Боббі Брауном, то про розбитий дорогущий «Порш», яким Уїтні не вписалася на дорозі... Але у світській хроніці найбільше смакують головну проблему Х'юстон — її пристрасть до наркотиків, про що співачка публічно зізналася ще в 2002 році. Скільки потім зірка не божилася, що зав'яже, скільки не кочувала по різних клініках, все ж не змогла позбутися згубної звички. І тепер навряд чи зможе «зіскочити», бо саме цим страшним зіллям вона «рятує» себе від страшних головних болей. Адже Уїтні, як нещодавно з'ясувалося, страждає від пухлини мозку.

      Ці шокуючі чутки підтвердила чоловікова сестра Тіна Браун, повідомляє інформаційне агентство «ІнтерMeдіa». В інтерв'ю журналу «Нешнл енквайр» сестра Боббі Брауна зізналася, що життя Х'юстон зараз — суцільне наркотичне пекло. «Вона майже нікуди не ходить і нічим не займається, тільки вживає наркотики, — розповіла Тіна. — Коли я знову йду до неї в гості, то страшенно боюся знайти Уїтні мертвою на підлозі. Коли я запропонувала родичам покласти її в лікарню, то мені сказали, що наркотики тут ні до чого...»

      Тіна Браун каже, що давно помітила: Уїтні чахне на очах. Проблеми зі здоров'ям знаменитість переслідують уже давненько. Торік її в екстреному порядку довелося госпіталізувати в Парижі. Уїтні зробилося зле під час перельоту зі США у Францію, і з літака співачку забрала «швидка». Тоді все списали на харчове отруєння. Одначе схожі симптоми — запаморочення, нудоту могла спровокувати і пухлина...

      Нещодавно зірка обстежилася в одній з каліфорнійських клінік, і результати були зовсім невтішними. А наркотики ще більше ускладнюють ситуацію — 43-річна співачка поступово згасає на очах усієї рідні. «Її потрібно не жаліти, а лікувати», — вважає невістка Х'юстон.

      У 1992 році Уїтні знялася в головній ролі у фільмі «Тілоохоронець». Там герой Кевіна Костнера рятує співачку від смерті. А хто врятує Х'юстон у реальному житті?